Danijela Dvornik u vezi sa 15 godina mlađim advokatom

Danijela Dvornik u vezi sa 15 godina mlađim advokatom

Autor: | 28/10/2015

0

Nakon što je u avgustu Danijela Dvornik na svom profilu na Fejsbuku nagovestila da ima novog muškarca u svom životu, hrvatski mediji pišu da je reč o zagrebačkom advokatu u tridesetim godinama, kojeg Danijela uspešno krije od javnosti već dve godine.

Nakon mnogih životnih udaraca, Danijela Dvornik je konačno pronašla mir, a čini se i novu ljubav. Da postoji neko u njenom životu nagovestila je još početkom godine, a onda i u avgustu na svom Fejsbuk profilu.

Reč je o mladom zagrebačkom advokatu dalmatinskih korena, na početku tridesetih, piše Tportal.hr, i dodaje da su njih dvoje u vezi dve godine. Uprkos sreći koju je pronašla, Danijela ne želi javnosti da otkrije identiten njenog novog životnog saputnika.

- Moj privatni život je ipak privatni i moja intima, tako da tu staje svak moj komentar - poručila je 46-godišnja udovica Dina Dvornika.

Ovo leto proveli su zajedno, pa je i 25-godišnja Ela prilikom posete Hrvatskoj imala priliku da bolje upozna izabranika svoje majke. U jednoj od svojih kolumni, uvek iskrena Danijela napisala je između redova da je reč o mnogo mlađem muškarcu.

- Postoji neko u mom životu ko je došao u pravi trenutak, dokazao mi da još postoji pokoji primerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I, da, ima prosečnu hrvatsku platu, za sada. Novac mi nije nikada bio glavno merilo, mnogo važnije mi je da voli život i da se dobro nadopunjujemo. Ja sam staromodna devojka u novom obliku, kad nekoga volim, onda radim sve da udovoljim bez očekivanja i kalkulisanja. I to mi se uvek na najlepši način vrati. Ljubav je davanje i primanje, obostrano. Uživam u svakom trenutku - napisala je ona i dodala:

- Dino je bio moja velika ljubav, bez obzira na sve i kao takav uvek će ostati u mom srcu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:websta.me hellomagazin

Najnovije vesti