Boško Jakovljević oduševio Grke na atinskoj “Nedelji mode”

Boško Jakovljević oduševio Grke na atinskoj “Nedelji mode”

Autor: | 26/10/2015

0


Posle velikih uspeha koje je popularni voditelj i maneken Boško Jakovljević postigao na domaćem tržištu sa kolekcijama za modnu kuću “Martini Vesto”, došlo je vreme da svoj rad i talenat predstavi i modnim sladokuscima u inostranstvu.

Zahvaljujući saradnji sa “Serbia Fashion Week”, svoje najnovije modele prikazao je 23. oktobra u Atini, na najvećoj tamošnjoj smotri mode pod nazivom “Athens Xclusiv Designer’s Fashion Week”. Malo je reći da su Grci bili oduševljeni onim što su videli na prvoj reviji koju je Boško održao u gradu pod Akropoljem.

- Utisci iz Atine su – neopisivi. Prezadovoljan sam kako je sve prošlo. I publika i kritičari bili su oduševljeni, a mediji su sjajno ispratili reviju na kojoj se pojavilo i mnogo poznatih ličnosti iz njihovog javnog života. Među njima je, na primer, bila glumica Eleni Vaitzu, zvezda serije “Brusko”. Dobio sam nekoliko poslovnih ponuda koje uključuju saradnju sa buticima, kao i poziv da i sledeće godine nastupim na atinskoj Nedelji mode – kaže Boško za naš portal.

Kolekcija “Dekadence” za njega je, priznaje, bila veliki izazov. Veoma pažljivo je pripremao nove modele, od kojih su neki izrađeni od – papira.

- Želeo sam da predstavim modu na malo drugačiji način, da naglasim kako ona ne sme da nam bude opterećenje, već zabava. Smatram da treba da je nosimo onako kako se to nama sviđa, a ne da robujemo razmišljanju šta će ko da nam kaže. Nije sve u komercijali. Moda dozvoljava sve ono što nam se sviđa – ističe svestrani Boško, koji se već dokazao i kao odličan dizajner.

Među detaljima na njegovim komadima prikazanim u Atini našli su se i balončići koji se koriste za dijaloge u stripovima i koji su bili ispunjeni poznatim grčkim izrazima, poput “moro mou”, “ti kaneis”, “ola kala” i sličnim, što je oduševilo posetioce revije.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Promo

Pročitajte još