Ivana Selakov pronašla oazu za život u dvoje

Ivana Selakov pronašla oazu za život u dvoje

Autor: | 25/10/2015

0


Posle duge i pažljive potrage za novim životnim prostorom, pevačica Ivana Selakov i njen verenik Predrag Mirković konačno su pronašli oazu u kojoj će započeti novu životnu fazu udvoje.

- Više od godinu dana tražili smo prostor koji bi ispunio naše želje i u kome bismo se osećali lepo. Peđa je rođeni Zemunac i već dugo tu živimo, pa smo odlučili da ostanemo u istom delu grada. Čim smo videli ovaj stan, oduševili smo se, u prelepom je kraju i komšiluk je divan - kaže Ivana, koja će se u novi dom useliti početkom novembra, kada joj je rođendan.

Pevačica, rođena u Somboru, posebno se raduje što će u novom životnom prostoru, koji se prostire na sto dvadeset metara kvadratnih, imati potpuni komfor i svoj muzički deo.

- Stan je gotovo potpuno opremljen, potrebno je samo da se okreči i da se osposobi moj muzički studio, u kome ću provoditi dosta vremena, ali se kao žena ipak najviše radujem što ću konačno imati veliki garderober. Dugo sam maštala o tome i najzad ću moći sve stvari da smestim u posebnu prostoriju - kroz osmeh kaže talentovana tridesetšestogodišnjakinja, koja će se po povratku sa nastupa, na kojima je uvek prati njen životni saputnik, na novoj adresi opuštati u toplim kupkama u đakuziju u novom, moderno uređenom kupatilu.

U novu životnu etapu sa emotivnim partnerom Ivana će zakoračiti neposredno po povratku sa egzotičnog putovanja na Bali, u čarobnoj Indoneziji, koja je verenike potpuno opčinila. Iako godinama uživaju u skladnom odnosu, Ivana kaže da im venčanje nije prioritet, ali da oboje priželjkuju da se što pre ostvare u ulozi roditelja.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti