Stefan, Jelena i Novak Đoković: Porodično slavlje u Monte Karlu

Stefan, Jelena i Novak Đoković: Porodično slavlje u Monte Karlu

Autor: | 21/10/2015

0

Stefan, sin tenisera Novaka Đokovića proslaviće danas prvi rođendan, a njegova mama Jelena u čast svog naslednika postavila je na društvenim mrežama simpatičnu porodičnu fotografiju.

Naime, na slici koju je objavila na Instagramu, vidi se kako Jelena i Stefan u četiri ruke "sviraju klavir".

I dok je atraktivna Beograđanka svirala klavir za odrasle, mali Stefan muzicirao je na onom za decu, ali nije odoleo da se ne pridruži majci, pokušavajući da zasvira i na drugom.

Ponosna mama uz fotografiju je ostavila komentare da je mališan "multitasking" i da je ovo njihovo "porodično vreme".

Jelena i Novak napraviće skromnu proslavu u Monte Karlu, gde je naslednik rođen. Želja ponosnih roditelja je da ovaj srećan trenutak obeleže u krugu najuže porodice i prijatelja, bez velike pompe, vatrometa i skupocenih poklona.

Novak je sinoć otkrio fanovima na društvenim mrežama kako se sprema za veliki dan. Na snimku se vidi kako se igra sa sinom i pravi mu psa od balona, a plavokosi mališan bio je ushićen zbog toga.

- U pripremama za Stefanov rođendan tata mora da bude i mađioničar. Znam da nije najsavršenija kuca od balona, ali važno je da sam se potrudio, zar ne? Ovo je do sada bila neverovatna godina. Toliko pređenih meridijana, ali na kraju dana moje omiljeno mesto je topli dom pored Jelene, našeg divnog dečaka i naših ljubimaca - poručio je Novak.

Za najboljeg tenisera planete i njegovu suprugu najvažnije je da sinčiću ostave lepe uspomene na detinjstvo, pa mama sprema poseban poklon od fotografija i zajedničkih snimaka iz prve godine života svog sina.

Zbog čestih putovanja, Đokovići su retko kod kuće, pa su zbog toga rešili da proslava bude u domu u Monte Karlu. Čestitke su još u utorak počele da pristižu sa svih strana, a preko društvenih mreža oglasio se trener svetskog broja jedan Boris Beker, koji je poželeo Stefanu srećan prvi rođendan.

Naš teniser se tek vratio sa azijske turneje, gde je osvojio titule u Pekingu i Šangaju. Pauzu do sledećeg turnira, mastersa u Parizu koji počinje 2. novembra, iskoristiće da provede vreme sa porodicom, pišu "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Jelena Đoković / Instagram