Opra Vinfri kupila deonice kompanije pomoću čijeg programa je smršala 30 kilograma

Opra Vinfri kupila deonice kompanije pomoću čijeg programa je smršala 30 kilograma

Autor: | 20/10/2015

0


Američka televizijska zvezda i medijski mogul Opra Vinfri kupila je deset odsto akcija u kompaniji "Weight Watchers" koja nudi programe za mršavljenje. To je izazvalo neverovatan skok vrednosti akcija te kompanije za 86 odsto, prenosi "Tanjug".

Prema pisanju američkog lista "The Wall Street Journal", Opra je izdvojila 43 miliona dolara za 6,4 miliona akcija, čija je cena na kraju prošlonedeljnog trgovanja zaključena na 6,79 dolara.

Šezdesetjednogodišnja voditeljka koja se dugo borila sa sopstvenom kilažom, saopštila je da ulazi u ovo partnerstvo kako bi inspirisala ljude širom sveta da vode zdraviji život, prenosi francuska agencija  "Frans pres", i dodaje da će se zahvaljujući ovom koraku ona priključiti upravnom odboru kompanije.

- Program mi je omogućio sredstva za otpočinjanje trajnog zaokreta, a za kojim ja i toliko mnogo nas koji se bore sa težinom čeznemo. Toliko verujem u ovaj program da sam odlučila da investiram u kompaniju i budem partner u njenoj evoluciji - navodi se u saopštenju Vinfrijeve, koja je istakla da će se priključiti programu i da će podeliti svoje iskustvo sa javnošću.

- Ovisna sam o makaronima sa sirom. Kuvara sam jednom prilikom zamolila da mi spremi porciju i na kraju dana sam shvatila da sam pojela više od deset kilograma testenine - ispričala je nedavno Opra o svojoj borbi s kilogramima i prejedanjem.

Voditeljka je uspela da smrša 30 kilograma tek uz pomoć "Weight Watchers" koji je veoma popularan među zvezdama jer dopušta da se jede sve, ali u količinama koje kontroliše trener, koji je zadužen i za vežbanje.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News
Tagovi: opra vinfri

Najnovije vesti