Svetlana Ceca Ražnatović: Ponosna sam na Anastasijin emotivni izbor

Svetlana Ceca Ražnatović: Ponosna sam na Anastasijin emotivni izbor

Autor: | 19/10/2015

0

U domu folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović od ove jeseni vlada ženska komuna, jer se njen sin Veljko preselio u Banjaluku, gde na Ekonomskom fakultetu studira menadžment. To je ujedno i njegovo prvo razdvajanje od sestre Anastasije sa kojom je pohađao Britansku školu na Kipru, kada su nekoliko godina živeli odvojeno od majke.

U zajedničkom razgovoru za "Hello!", Ceca i njena kćerka Anastasija, čiji Instagram profil beleži enormnu popularnost, govore o trenucima razdvojenosti od muškog člana njihovog porodičnog trojca i negiraju nedavne spekulacije o tome da je Anastasija okončala jednoipoodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem, sinom fudsbalskog maga Zvezdana Terzića.

Zašto je Veljko baš odabrao Banjaluku za studije?
Ceca: To je bila njegova želja i apsolutno sam ga podržala.

Anastasija, prvi put ste se razdvojili od Veljka. Da li vam već nedostaje?
Anastasija: Naravno da mi nedostaje brat. To što se ne viđamo danima ipak je velika promena i za mene i za njega, ali to je svakako bilo neizbežno s obzirom na to da smo u tim godinama kada svako bira svoj put: gde će studirati, šta će uraditi od sebe, svog života i, naravno, svoje budućnosti. Nama će odnos ostati isti, gde god da budemo sutra u svetu, čujemo se svakoga dana od jutra do mraka, mnogo smo vezani i upućeni jedno na drugo.

Anastasija, nedavno je objavljeno da je vaša veza sa Kostadinom Terzićem okončana zbog vaše želje da ubuduće češće putujete sa drugaricama?

Anastasija: Bila sam apsolutno zatečena kada sam se probudila jedno jutro i pročitala kako Kostadin i ja više nismo zajedno. To je naravno daleko od istine. Mi smo već godinu i po dana u vezi i nikada nam nije bilo lepše.

Nastavak zajedničkog intervjua Svetlane Cece Ražnatović i njene kćerke Anastasije pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 19. oktobra!

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Slične Vesti