Vlada Mandić uživa u porodičnoj sreći

Vlada Mandić uživa u porodičnoj sreći

Autor: | 17/10/2015

0

Bivši uspešni sportista Vlada Mandić ušao je u novu životnu fazi kada je izabranica njegovog srca Jasmina Trnavac pre tri meseca na svet donela njihovog sina Petra. Iako se nisu zavanično venčali, rođenje deteta dodatno je učvrstilo njihov odnos i uživaju u svakom trenutku provedenom sa prinovom. Jedan od tih momenata zabeležio je i fotograf magazina "Hello!" koji je srećnu porodicu fotografisao u Vladinom restoranu "Aleksandrija", koji im je kao druga kuća i često ga posećuju.

Iako se već ostvario u ulozi oca kada je sa bivšom suprgom Jelenom Višekrunom pre devet godina dobio kćerku Stašu, dolazak muškod deteta na svet potpuno je novo iskustvo za šarmantnog sportistu. Mandić za magazin "Hello!" priča na koji način najčešće provodi vreme sa svojim mezimcem i kakav je mali Petar:

- On je uglavnom nasmejan i kažu da je takav na mene. Plače samo kada je gladan i tada niko ne može da ga smiri. Što je veći sve je zanimljiviji. Ostajao sam par puta sam sa njim i nije bilo toliko teško čuvati ga. Ipak, Jasmina to radi mnogo bolje od mene. Dešava se da joj često odmognem umesto da joj pomognem. Na primer, kada dođem sa puta obavezno ga probudim, poigram se sa njim deset minuta i onda Jasmina ostaje da ga ponovo uspava. Jednom sam pokušao da joj pomognem u kupanju, ali sam samo napravio haos. Mislim da je u prvih godinu dana uloga majke presudna i mnogo značajnija nego uloga oca. Kako raste, to se sve menja što je normalno, tako je bilo i sa mojom Stašom.

Iako je zbog poslovnih obaveza često odsutan, Vladi je važno da u svakom trenutku bude siguran da su njegovoj izabranici i sinu ništa ne nedostaje, pa je sa njima često njegova majka koja živi u komšiluku.

- Moji roditelji žive u Beogradu, tako da je moja majka stalno uz Jasminu. Njeni su u Užicu i dolaze kad god mogu, a i ona je letos odlazila kod njih sa Petrom. Imamo ženu koja povremeno pomaže Jasmini, ali ona najviše voli da sve obaveze oko Petra obavlja sama. Prija joj uloga majke i super se snašla, iako ja nisam bio siguran da će se brzo privići, s obzirom na to da ima samo dvadeset godina. Navikla se i odgovorna je, prijatno me je iznenadila i srećan sam što je tako dobra majka – iskren je Vlada.

Tridesetpetogodišnjak i njegova petnaest godina mlađa izabranica ovog leta su sa sinom uživali na moru, što je svima veoma prijalo.

- Skoro mesec dana smo bili na moru i drago mi je što smo mogli da budemo zajedno i da se posvetimo jedno drugom i Petru. Nakon letovanja u Hrvatskoj otišli smo u Trebinje, gde sam ja spojio poslovne obaveze sa porodičnim uživanjem.

Zadovoljan emotivnim životom, nekadašnji srcelomac srećan je što je njegova kćerka Staša odlično prihvatila brata.

- Staša je već velika devojčica i ima svoja interesovanje. Trenira tri sporta, druži se sa svojim drugaricama, ima neki svoj svet. Brata je odlično prihvatila, on je njoj kao igračka, baš kao i meni. Malo ga drži, a onda ga preda Jasmini - kroz osmeh zaključuje Mandić.

U ranijim intervjuima za naš magazin Mandić je isticao koliko je srećan što je konačno pronašao devojku sa kojom može savršeno da funkcioniše.

- Jasmina me potpuno razume, kada sam na putu stalno smo na vezi, dosta razgovaramo. Ona je razumna devojka, shvata moj posao, a i za sve ovo vreme koliko smo zajedno videla je kakav je moj život i super se odnosi prema tome. Nadam se da se to neće pokvariti. Definitivno sam zadovoljniji, sigurniji ni opušteniji - rekao je on, pa nema sumnje da se do skoro jedan od najpoželjnijih neženja skrasio i da uživa u porodičnoj sreći.

Komentari (0)

Loading
Zvezdana Milovanović Hello!