Pogledajte audicije zbog kojih su današnje zvezde dobile uloge koje su ih proslavile (video)

Pogledajte audicije zbog kojih su današnje zvezde dobile uloge koje su ih proslavile (video)

Autor: | 17/10/2015

0

Jedna uloga mnogim glumcima je dovoljna da promene život iz korena, a ovako su današnje holivudske zvezde izgledale na prvim audicijama za filmove koji su im doneli svetsku slavu.

Natali Portman na audiciji za ulogu Matilde u filmu "Profesionalac"

Natali Portman pojavila se na audiciji za ulogu u filmu "Profesionalac". Posle te uloge, postala je jedna od najtraženijih glumica u svojoj generaciji.

Kejt Vinslet kao Rouz u filmu "Titanik"

Kejt Vinslet se sa 19 godina pojavila na audiciji za ulogu Rouz Bjukert u filmu "Titanik". Film je doživeo ogromnu popularnost, a život mlade Kejt je iz korena promenjen.

Majli Sajrus na audiciji za ulogu u seriji "Hana Montana"

Pre nego što je počela da objavljuje provokativne slike i snima kontraverzne spotove, Majli Sajrus je bila slatka devojčica koja je maštala da bude zvezda u Diznijevim crtanim filmovima.

Prvi test snimak sa snimaja prvog filma o Hariju Poteru

Kada su se Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint pojavili na audiciji bili su jako mali, nisu ni slutili da će preko noći postati velike zvezde i omiljeni likovi mnogih mališana.

Selena Gomez na audiciji za seriju "Čarobnjaci sa Vejverli Plejsa"

Kada je bila mala, Selena Gomez je maštala da bude kao Britni Spirs. Devojčica koja se pojavila na audiciji za ulogu u seriji "Čarobnjaci sa Vejverli Plejsa" nije ni slutila da će preko noći postati velika zvezda i idol mnogih tinejdžera.

Test snimak Lindzi Lohan u ulozi bliznakinja iz filma "Zamka za roditelje"

Lindzi Lohan karijeru koja je danas na zavidnom niovu započinje 1998. godine kada dobija ulogu bliznakinja u mega popularnom filmu "Zamka za roditelje". Kada se pojavila na audiciji, preslatka devojčica nije ni slutila kakva joj karijera predstoji.

Blejk Lajvli na audiciji za ulogu Serene Vudsen u seriji "Tračara"

Blejk se odlično snašla na audiciji, svojim karakterom i talentom mnoge je oduševila. Nakon toga njena karijera kreće uzlaznom putanjom. Međutim, osim što je cenjena u svetu glume, ona sada važi i za jednu od najbolje obučenih poznatih dama.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: