Živojinovići na dijeti: Boba i Viktor rešili da skinu 20 kilograma

Živojinovići na dijeti: Boba i Viktor rešili da skinu 20 kilograma

Autor: | 16/10/2015

0


Suprug Lepe Brene, Boba Živojinović, i njihov mlađi sin Viktor odlučili su da zajedno skinu višak kilograma i poslednjih mesec dana su na strogom tretmanu zdravog mršavljenja.

Kako Kurir Stars saznaje, pevačicini muškarci primenili su strategiju koju im je prepisao nutricionista, a pomoću koje bi do sledećeg proleća obojica trebalo da izgube oko 20 kilograma.

- Boba i Viktor posetili su poznati nutricionistički centar u Beogradu, koji im je preporučila prijateljica Lepe Brene, koja je takođe uz stručnu pomoć uspela da koriguje kilažu. Živojinovićima su stručnjaci iz ove oblasti uradili kompletan pregled kože lica i tela, dobili su predlog zdravih obroka, kojeg moraju da se pridržavaju ako žele da ostvare cilj. Boba se striktno pridržava saveta koje mu je nutricionista dao, dok je Viktoru promenjena ishrana teško pala. Nije mu lako jer on vodi buran noćni život, pa često s prijateljima nakon provoda završi u restoranu brze hrane. Sve to utiče da njegov metabolizam sporo gubi kilograme. On ne može da se odrekne ludovanja po prestoničkim klubovima, ali je čvrsto rešio da istraje i da do punoletstva skine više od 20 kilograma - priča izvor blizak porodici Živojinović.

Ova saznanja potvrdio je i Brenin mezimac.

- Prestao sam da pijem alkohol i na dijeti sam. Zdravlje mi je na prvom mestu i zato sam sa ocem odlučio da se pridržavam stručnih saveta i korigujem ishranu - rekao je Viktor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin