Kristina Kovač objavila roman "Drvo života"

Kristina Kovač objavila roman "Drvo života"

Autor: | 15/10/2015

0

Prva knjiga kantautorke Kristine Kovač naći će se od sutra u prodaji. Četrdesetogodišnja pevačica objavila napisala je roman "Drvo života" - romantičnu i potresnu priča o dvoje ljudi koji su pronašli ljubav kada su je najmanje očekivali.

Glavna junakinja Katarina Molnar, nakon rođenja kćerke koju je žarko želela, suočava se sa činjenicom da je njen brak sa Borisom na izdisaju. S druge strane, Damjan Vidak leži na intezivnoj nezi sa dijagnozom teške bolesti i neizvesnim prognozama.

Katarina će na Fejsbuku pronaći Damjana, starog poznanika u dramatično novim okolnostima i njihove sudbine neočekivano će se spojiti u priči o ljubavi, strasti, hrabrosti, suočavanju sa slabostima i strahovima.

Oni koji su imali priliku da zavire u knjigu, dok je još bila u rukopisu, ističu da je Kovač napisala "najhrabriji ljubavni roman u poslednjih nekoliko godina", da je "ispričala dirljivu priču na moderan način, poklonila čitaocima istinsku tugu bez patetike", kao i da je njeno pisanje" ogoljeno, dirljivo, očaravajuće"...

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!
Tagovi: kristina kovač

Najnovije vesti