Bekamovi u potrazi za "Bekingemskom palatom"

Bekamovi u potrazi za "Bekingemskom palatom"

Autor: | 15/10/2015

0


Penzionisani fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga i kreatorka Viktorija u Londonu poseduju vilu u vrednosti od 31,5 miliona funti u kojoj žive tokom zimskog perioda, dok letnje dane provode u Los Anđelesu. Međutim, izgleda da slavni par želi da promeni mesto boravka.

Bekamovi navodno žele da kupe vilu iz 1640. u Glosterširu, čija je trenutna cena 5,4 miliona funti. Iako je njihov portparol negirao da su obilazili ovo imanje, lokalni stanovnici tvrde da su ih nekoliko puta videli u njihovom komšiluku, što je podstaklo glasine da su Bekamovi u potrazi za novom "Bekingemskom palatom".

Vila koja se prostire na skoro 10 hektara i poseduje šest spavaćih soba postala je favorit za novi dom slavnog para. Pored kuće koja ima šest spavaćih soba, na imanju se nalaze i veliki bazen, teniski teren i štale

Bekamovi trenutno iznajmljuju stan u Londonu, dok se njihova kuća u engleskoj prestonici, vredna 31,5 miliona funti, renovira. Ovu kuću kupili su 2014, nakon što su se vratili u Veliku Britaniju iz Los Anđelesa.

Par je iste godine prodao i svoje imanje u Hertfordširu, koje se prostire na pet hekrata, a rasprodali su i nekoliko svojih luksuznih automobila, ne bi li skupili dovoljno novca da kupe kuću u Londonu. Imanje u Hertfordiširu bilo je njihov dom još od 1999, i kupili su ga samo tri meseca nakon venčanja. Popularno su ga zval "Bekingemska palata".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin