Katarina Oksenberg: Orgazmi su mi izlečili nervni sistem

Katarina Oksenberg: Orgazmi su mi izlečili nervni sistem

Autor: | 14/10/2015

0

Krajem septembra Katarina Oksenberg (54), ćerka princeze Jelisavete je u Meksiku organizovala i vodila seksualnu radionicu "Body of bliss", na kojoj su prijavljeni mogli da saznaju kako da "kapacitetima za ekstazu prevaziđu svoje najluđe snove". U pozivnici takođe piše da će polaznici petodnevnog kursa naučiti koja je veza između orgazma i života. Uz pomoć seksualnih edukatora Katarina prijavljene uči da otključaju svoje seksualne potencijale.

Pitate se kako posle Amande iz "Dinastije" i još 20-ak filmskih i televizijskih uloga Katarina dospela u domen seksualne edukacije?

Ideja da se bavi tom tematikom zapravo nije novost, jer Katarina već nekoliko godina najavljuje pokretanje sajta sexology.com čiji je koosnivač, a učestvovala je i u snimanju istoimenog dokumentarca.

- S jedne strane sam verovala da imam odličan seksualni život, a s druge sam verovala da mora da postoji nešto više. Kada sam prvi put iskusila da mi je celo telo orgazmično, to je promenilo moju realnost. Doživljavala sam bezbrojne orgazme iz svakog dela svog tela - na prstima, rukama, nosu, ustima, srcu...Bukvalno - moje genitalije su mogle u penziju. To je koncept višestrukih orgazama učinilo smešnim. Razmišljala sam o svojim nekadašnjim kratkim intenzivnim klitoralnim orgazmima i oni su mi delovali kao džank fud. Produženo, duboko stanje zadovoljstva mi je izlečilo nervni sistem - rekla je Katarina.

Ona je ispričala i da je pored uspeha koje je ostvarivala u životu, uvek osećala da je oštećena jer je jedva doživljavala orgazme tokom penetracije.

- Sada znam da je moj hardver u redu, pokvario mi se softver. Taj problem je mogao da se ispravi. Sve žene mogu da dožive orgazam, samo to još ne znaju. Tokom naših istraživanja smo otkrili da žena ne mora ni da ima seks da bi doživela vrhunac - priča ćerka srpske princeze.

Katarina ima još jednu porukom a to je da su žene te koje treba da ejakuliraju i to često, a ne muškarci.

Možda vam cela priča deluje preterano, ali ako pogledate kako Oksenbergova izgleda u šestoj deceniji, shvatićete da joj život baš prija.

Katarina je rodila tri ćerke, ali kako kaže ima petoro dece jer njen suprug Kasper van Din iz prethodnog braka ima dvoje dece.

Što je starija, više vodi računa o ishrani i pokušava da živi zdravo. Ne jede brzu hranu, ne pije alkohol, pije dosta vode, i vrlo malo u ishrani koristi šećer, hleb i so. Ipak, kneginja je priznala da obožava burek sa mesom i sirom. Kako i ne bi, kad ima srpski pasoš i dvojno državljanstvo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti