Otkriveni pikantni detalji iz bračnog života Slavice Radić i Bernija Eklstona

Otkriveni pikantni detalji iz bračnog života Slavice Radić i Bernija Eklstona

Autor: | 12/10/2015

0


Slavica Radić Ekleston
prezirala je svog supruga Bernija Eklstona zato što previše radi, a živi kao da nema ništa. U njihovoj kući nije bilo luksuznih vina, već samo običnog piva. Nije bilo nikakvih delikatesa jer je on bio najsrećniji jedući jaje i tost.

Slavica je želela da uživa u novcu, pa je 2004. godine kupila torbicu za 50.000 evra. Živciralo ju je i što Berni kupuje na rasprodajama. Iako je Slavica, kako piše u biografiji, bila ljubomorna i nasilna, Berniju nije padalo na pamet da je ostavi.

Sa osmehom na licu je podnosio komentare okoline da je Slavica viša od njega 20 centimetara, ali da su jednake visine kad on stane na novčanik. Berni je želeo da Slavica bude finansijski osigurana.

Ona nikad nije bila spremna na kompromise, a kad bi popila, bila je uverena da je Berni vara.

- Slavica zna da bude teška, ali je svejedno fenomenalna majka i moralna žena, koja nikad nije imala mašinu za pranje posuđa, a ni dadilju - rekao je Berni za bivšu suprugu, kojoj je želeo da udovolji na sve načine, pa joj je za 43. rođendan unajmio privatnu jahtu i priredio zabavu.

Ipak, uznemirio se kada je video da je paluba uništena crnim vinom i štiklama. Naredio je da se sve odmah popravi. Slavicu nije bilo briga. Brak je počeo da im se raspada nakon njenog 50. rođendana.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Getty Images hellomagazin