Jelena Tomašević puna utisaka posle koncerta u Zagrebu u čast večitih Indeksa

Jelena Tomašević puna utisaka posle koncerta u Zagrebu u čast večitih Indeksa

Autor: | 11/10/2015

0


Pop pevačica Jelena Tomašević nedavno se vratila iz Zagreba gde je treći put zaredom pevala na koncetru “Indexi i prijatelji” u dvorani “Vatroslav Lisinski”.

Na velikom muzičkom spektaklu učestvovali su i Željko Bebek, Dado Topić, Boris Novković, Masimo Savić, a iz Srbije osim poznate tridesetjednogodišnjakinje pevala je i Aleksandra Kovač.

Iako su se iz Zagreba vratile pune odličnih utisaka, Jelena i Aleksandra imale su mali peh na sam dan koncerta, jer su imale alergijsku reakciju na hranu koju su tog dana jele.

Usled toga, dobile su gušenje, a zahvaljujući brzoj intervenciji hitne pomoći koja im je dala odgovarajuću terapiju, talentovane pevačice uspele su da se oporave do večeri i da nastupe pred nekoliko hiljada gledalaca.

Dok je Tomaševićeva imala nešto blaži oblik alergije, Kovačeva je morala deo dana da provede u bolnici, kako bi se do nastupa sanirale sve posledice.

- Sada je sve u redu. Aleksandra i ja smo imale veoma jaku alergijsku reakciju na hranu koju smo pojele tog dana, zbog čega je morala da interveniše hitna pomoć. Nakon toga nam je odmah bilo bolje i srećom jako brzo smo se oporavile tako da smo posle samo nekoliko sati mogle da nastupamo pred prepunom dvoranom “Lisinski”. Organizatori koncerta, a pre svega producent Tomislav Kašljević, dali su sve od sebe da nas zbrinu i da nam ublaže neprijatnu situaciju koju smo doživele - govori Jelena koja se iz glavnog grada Hrvatske, ipak, vratila sa lepim uspomenama.

- Na koncertu je bilo divno. Reakcije publike su bile fantastične, a gromoglasni aplauz koji smo dobili nakon nastupa vratio nam je osmeh na lice i brzo smo zaboravile na loše iskustvo koje nam se desilo.

Uspešnu pevačicu u Beogradu su sačekali suprug Ivan Bosiljčić i njihova tripogodišnja kćerka Nina koja je ove jeseni krenula u vrtić i odlično se snašla u novom okruženju. Ponosna majka sada ima više vremena da se posveti svom poslu, a osim što je drugu sezonu zaredom angažovana u TV projektu “Pinkove zvezdice”, Jelena planira da uskoro organizuje promociju novog CD-a - “Ime moje”.

- Album je objavljen početkom leta kada nije bilo prilike za promociju, pa zato u oktobru planiram da okupim novinare, saradnike i prijatelje kako bismo i zvanično obeležili izlazak novih pesama - zaključuje kroz osmeh Jelena.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Najnovije vesti