Danijela i Stefan Buzurović po drugi put roditelji: Ne postoji veća sreća od deteta

Danijela i Stefan Buzurović po drugi put roditelji: Ne postoji veća sreća od deteta

Autor: | 10/10/2015

0


Voditeljka emisija "Ekskluziv" i "Bingo" Danijela Buzurović i njen suprug Stefan, sa kojim deli sreću gledaocima svakog ponedeljka u popularnoj emisiji, ponovo će postati roditelji. Iako su u braku više od dve godine, srećna vest ih je pomalo iznenadila, budući da nisu baš precizno skovali plan o drugoj bebi.

- Svaka trudnoća ima svoj preduslov, a ja znam šta smo radili moj muž i ja. To je kao Bingo, igrate, igrate i na kraju dobijete. Nama se desio Bingo. Veoma smo se iznenadili, još uvek nismo svesni šta nam se događa - kaže na početku razgovora za “Hello!” popularna voditeljka koja objašnjava kako je njen suprug i kolega sa televizije “Prva”, a pre svega glumac Stefan Buzurović reagovao kada ste mu saopštili srećnu vest.

- Stefan je tog dana snimao ceo dan novu emisiju “Abrakadabra” koja uskoro počinje sa emitovanjem na “Prvoj” i vratio se kući veoma umoran. Na vratima ga je dočekao Nestor u majici sa natpisom: 'Tata, mama je trudna', a onda sam se pojavila i ja u majici sa natpisom: 'E, da, trudna sam!' Nije mogao da veruje, i samo je ponavljao: 'Trudna si... Nestore, mama je trudna... trudna si' - sa uzbuđenjem u glasu govori atraktivna voditeljka koja ističe da je njen sin intuitivno prvi znao da će dobiti brata ili sestru.


- Nestor je prvi osetio da je beba u stomaku. Pre nekoliko dana, pred spavanje mi je prišao i poljubio me u stomak. To je bio njegov prvi pravi poljubac, pravi cmok, onako da pukne. Ja sam to shvatila kao neki znak - ushićeno kaže ponosna majka koja je u četvrtoj nedelji trudnoće koju prate manje neprijatnosti.

- Imam mučnine. Zapravo sam mislila da sam bolesna i malaksala jer vlada virus, a ja imam temperaturu već deset dana. Međutim, pošto nisam imala niti jedan simptom virusa, izvadila sam krv i lepe vesti su bile na nalazu - govori Danijela i otkriva da li će se nešto promeniti u njenom svakodnevnom ritmu i kako joj protiču prvi trudnički dani.

- Za sada, radno. Sada me čeka lepša i zdravija ishrana, tako da su pijace i supermarketi mesta gde me možete videti ovih dana. Kao i prvog puta, trudnoću će mi voditi doktor Dejan Dimitrijević u kojeg Stefan i ja imamo beskrajno poverenje. Priželjkujemo zdravu i lepu bebu, nebitno kog je pola - iskreno kaže dama zaraznog osmeha kojoj je tokom prve trudnoće porastao samo stomak, pa nema problema sa skidanjem kilograma.


- Posle porođaja mi je ostalo dva kilograma viška u odnosu na period pre trudnoće. Veoma brzo sam se vratila na staro. Imala sam sreću da moje telo nije pretrpelo neke promene, zbog čega sam, naravno, bila srećna. Sada kada sam već majka na trudnoću gledam potpuno drugačije. Neznanje je blagoslov. Prvi put je sve bilo novo i prosto smo se suočavali sa poteškoćama. Sada znamo šta nas otprilike čeka i svesni smo da neće biti lako, ali smo spremni na to, jer ne postoji veća sreća od deteta. Ovoga puta imamo i našeg malog pomoćnika Nestora - iskreno govori gospođa Buzurović koja sa suprugom već polako razmišlja o imenu za novog člana porodice.

- Veoma aktivno razmišljamo na tu temu. Ako imate predloge, pomozite. Imamo opcije i za žensko i za muško ime, ali još nismo odlučili - zaključuje uz osmeh šarmantna voditeljka.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Hello!

Najnovije vesti