Sonja i Aca Vuksanović: Život pre i posle razlaza nije ni drugačiji ni bolji

Sonja i Aca Vuksanović: Život pre i posle razlaza nije ni drugačiji ni bolji

Autor: | 02/10/2015

0

Bračna kriza koju su preživeli i prebrodili Aca i Sonja Vuksanović verovatno nije prva ni poslednja, ali je svakako jedna od onih koja im je učvrstila odnos i pojačala emocije. Njihov turbulentni život mnogima deluje čudno, ali oni tvrde da im to odgovara a ne haju mnogo za mišljenje okoline. Vreme najviše vole da provode sa svojim kćerkama Sofijom (16) i Viktorijom (4) koje su takođe navilkle na dinamičan tempo života. Sada kada su svi ponovo u Beogradu i na okupu, jer se Sonja sa kćerkama vratila iz Nemačke gde je provela celo leto, svi zajedno uživaju u porodičnim trenucima i brinu o Acinoj povredi. Pevač se nakon operacije ligamenata nije pridržavao lekarskih saveta i povredio je kičmeni disk usled čega trpi jake bolove. Ipak, ni to ne može da mu pokvari sreću koju oseća zbog ponovnog okupljanja porodice.

- Mi se stalno svađamo i mirimo, samo što je ovoga puta to podignuto na viši nivo. ne znam šta bih tačno rekla. Verovatno je reč o prazasićenju. Čudni su putevi gospodnji, a sa Acom još čudniji. Nisam uvek spremna da ga pratim u svemu, naročito ako se pre svega nije dogovorio sa mnom. To se kosi sa mojom teorijom braka, kaže Sonja i dodaje da su je u procesu mirenja najviše zasmejavale Acine poruke.

- Ne želim da ulazim u detalje, dovoljno je da kažem da on tačno zna kako da dopre do mene. Nema potrebe da, kao što neki predlažu, obnavljamo bračne zavete, potvrda naše ljubavi je što Aca ne odustaje od nas. Život pre i posle razlaza nije ni drugačiji ni bolji. Sve je kao i ranije, sem što vidim da Aca bira reči u komunikaciji i želi da mi udovolji jer je svestan svojih grešaka i konstantnog odsustva. Imamo otežavajuću okolnost jer on ima problem sa diskus-hernijom i trpi strašne bolove. Valjda čovek kada ga bolest snađe počne da preispituju sebe, okolinu, način života... Moj suprug je verovatno shvatio da je bio u brzini koja za njega nije bila dobra.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još