Pamela Anderson najstarija žena na naslovnici magazina "FHM" (foto)

Pamela Anderson najstarija žena na naslovnici magazina "FHM" (foto)

Autor: | 02/10/2015

0

Pamela Anderson ima 48 godina, ali to nije bila prepreka da se nađe na naslovnoj strani najnovijeg broja "FHM", čime je postala najstarija žena koja je pozirala za naslovnicu tog magazina.

Pamela pored  toga drži i ukupan rekord kada su naslovne strane za muške magazine u pitanju, jer se  čak 14 puta našla na naslovnici "Plejboja".

Takođe, Pamela je pretekla i Karmen Elektru (42) koja je do sada držala rekord, kao najstarija "cica sa naslovnice" kada je magazin "FHM" u pitanju.

Osim seksi fotografija koje je snimila za najnoviji broj muškog magazina, Pamela se u intervjuu za "FHM" prisetila i vremena kad se prvi put razgolitila pred foto-objektivom.

- Bilo je to ludo i seksi doba, ali opet svi smo imali poštovanje jedni prema drugima. Muškarci su bili drugačiji a žene su želele da skrenu pažnju onih najharizmatičnijih. Na početku karijere, svi su želeli da znaju svaki detalj iz mog privatnog života, ali ja nikada nisam bila od onih devojaka koje bi pričale o tome - rekla je između ostalog Pamela.

A photo posted by FHM (@fhmagram) on Sep 30, 2015 at 5:06am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: pamela anderson

Najnovije vesti