Kim Kardašijan: Od stilistkinje Paris Hilton do najbogatije starlete na svetu

Kim Kardašijan: Od stilistkinje Paris Hilton do najbogatije starlete na svetu

Autor: | 20/09/2015

0


Šon Smit, biograf najpopularnije starlete na svetu autor je nove knjige o Kim Kardašijan koja će se naći u prodaji od 24 septembra.

Ako ste se ikada pitali kako je jedna niska ženica ogromne zadnjice i još veće ambicije uspela da u kratkom roku postane multimilionerka, a da pritom ne poseduje posebne talente niti znanja i veštine finansijskog genija, Šon Smit biograf Kim Kardašijan Vest će vam odgovoriti na ta pitanja.

Knjiga "Kim" u prodaji će biti od 24 septembra, a kako navodi njen biograf, čitaoci će moći da otkriju manje poznate detalje iz života slavne starlete, sa posebnim osvrtom na period pre planetarne slave, još dok je Kim bila tek uboga stilistkinja Paris Hilton.

Karijeru "najpopularnije starlete" Kim je započela skromno - na rijaliti televiziji, gde su gledaoci širom sveta zabavljali uz zgode i nezgode višečlane porodice Kardašijan - Džener. Međutim, samo nekoliko meseci pre nego što je emitovana pilot emisija šoua "U korak sa Kardašijanima" privatni snimak starlete u nastajanju procurio je na internet obezbedivši glavnoj akterki status instant zvezde. Ostalo je istorija koja će do detalja biti opisana u bigrafiji .

Danas je Kim Kardašijan jedna od najuspešnijih rijaliti zvezda koja u svoju radnu biografiju može da ubeleži ne samo učešće u gledanom i dugogodišnjem šou programu, već i vlasništvo nekoliko kompanija, a starleta se oprobala i kao dizajnerka, spisateljica, voditeljka, glumica itd.

Zbog toga će Kim, osim detalja iz intimnog života, sa čitaocima nesebično podeliti i tajnu uspeha kao i poslovnu filozofiju kojom se vodi. Ovo tim pre što je starleta u ovoj godini već zaradila 52 miliona dolara.

- Kao da je stala ispred ogledala u nameri da shvati kako da se što bolje unovči. Ne postoji deo njenog tela koji joj ne donosi novac - rekao je nedavno njen biograf Smit.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin

Pročitajte još