Dejana Živković i definitivno osvaja Ameriku

Dejana Živković i definitivno osvaja Ameriku

Autor: | 20/09/2015

0


Manekenka Dejana Živković poslednje septembarske dane provodi u pripremama za Ameriku, gde će, kako saznajemo, zbog poslovnih angažmana ostati nekoliko meseci.

Saradnja s jednom od najpoznatijih modnih agencija na svetu desila se kada je manekenka Dejana Živković u avgustu ove godine izabrana da radi Nedelju mode u Majamiju, gde je na reviji prošetala kupaće kostime poznatih kolumbijskih kreatora.

Tada su je zapazili agenti i odlučili da je angažuju za naredne kampanje.

- U jednoj sam od najboljih agencija u Majamiju, a u Njujorku sam potpisala ugovor na godinu dana. Oni će se od sada brinuti o mojoj karijeri i daljim poslovima iangažmanima. Svakodnevni kastinzi su moja obaveza - kaže Dejana, koja komentariše i to što je nabacila nekoliko kilograma, pa sada, po mišljenju mnogih, izgleda bolje.

- Malo sam se popravila što se tiče kilaže. Kada sam u Srbiji na odmoru, imam uravnoteženu ishranu i ujednačene treninge - dodaje Živkovićeva.

Budući da je na dobrom putu da postane “Viktorijin anđeo”, što je svojevremeno bila njena velika želja, zanimalo nas je da li i dalje ima slične ambicije.

- Polako, vreme će sve pokazati - kaže Dejana.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još