Novi film o Džejmsu Bondu prvo će videti britanska kraljica (video)

Novi film o Džejmsu Bondu prvo će videti britanska kraljica (video)

Autor: | 17/09/2015

0

Nove avanture tajnog agenta 007, među prvima će videti britanska kraljica i njeni unuci, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža i princ Hari, na premijeri filma "Spectre", 26. oktobra u Rojal Albert holu, u Londonu.

Najpoznatiji filmski špijun Džejms Bond u službi kraljice je od 1969. godine. Svesna vrednosti svog najboljeg agenta, Elizabeta Druga mu je već javno čestitala i zahvalila 2012. godine, kada ga je postavila za svog telohranitelja na dan otvaranja Olimpijskih igara u Londonu.

Idućeg meseca, ponovo će odati priznanje svom omiljenom podaniku tako što će prisustvovati svetskoj premijeri filma "Spectre", drugog Bondovog filma u režiji Sema Mendesa.

Film će biti prikazan u prestižnom Rojal Albert holu, a kraljica će projekciji prisustvovati u društvu pričeva Vilijama i Harija i princeze Kejt.

Deo ekipe će takođe biti u sali. Danijel Krejg, Kristof Valc, Monika Beluči i Lea Sejdu prisustvovaće projekciji, ali i reditelj Sem Mendes, kao i glavna producentkinja Barbara Brokoli.

Premijera ostvarenja Spectre imaće i dobrotvorni karakter: sav prihod biće namenjen humanitarnim organizacijama koje pomažu umetnicima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:promo hellomagazin

Najnovije vesti