Kćerka Borisa Bekera primljena u londonsko visoko društvo

Kćerka Borisa Bekera primljena u londonsko visoko društvo

Autor: | 16/09/2015

0


Ana Ermakova
, kćerka Borisa Bekera iz kratke, ali medijski veoma ispraćene afere sa tamnoputim ruskim modelom Angelom Ermakovom, zvanično je primljena u londonsko visoko društvo, na istorijskom "Balu kraljice Šarlote" u Kensington palati.

Za ovaj važan dan petnaestogodišnjakinja je odabrala belu balsku haljinu bez bretela, sa donjim delom od tila, duge bele rukavice, dijamantsku ogrlicu i nakit u kosi.


- Živim i učim. To me je koštalo braka i nekoliko godina privatnog života, ali sada kada imam Anu, više ne smatram to greškom. Danas imam lepu kćerku i ne želim da propustim nijedan minut današnjeg dana - rekao je Boris Beker.


Debitantski bal ustanovio je kralj Džordž Treći 1780. godine u čast rođendana svoje žene kraljice Sofije Šarlote. Debitanti su do 1958. godine tradicionalno predstavljani kralju i kraljici, obeležavajući tako svoj ulazak u visoko društvo.


Bal je bio prvi u nizu glamuroznih događaja koji bi aristokratija organizovala po završetku lovne sezone. Danas se mlade dame, obično između 17. i 20. godine, predstavljaju gostima, a lista čekanja je duga.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Getty Images
Tagovi: boris beker

Pročitajte još