Deca Dragana Stojkovića Piksija rođendanskim slavljem iznenadila majku Snežanu

Deca Dragana Stojkovića Piksija rođendanskim slavljem iznenadila majku Snežanu

Autor: | 15/09/2015

0


Poznata Beograđanka Snežana Stojković nedavno je u društvu najbližih prijatelja i svoje troje dece proslavila rođendan. Tužna zbog toga što tog dana sa njom nije mogao da bude njen suprug, nekada slavni fudbaler, a sada trenerski as Dragan Stojković Piksi, atraktivna dama nije želela da obeležava taj datum, ali su se njene kćerke Andrea i Anja i sin Marko potrudili da joj organizuju parti iznenađenja. Udruženim snagama osmislili su rođendansku tortu, rezervisali mesta u njihovom omiljenom restoranu koji su dekorisali i pozvali goste.

- S obzirom na to da je Dragan pred kraj našeg godišnjeg odmora dobio neplanirani poslovni angažman u Kini, bila sam tužna što nismo zajedno za moj rođendan i nisam planirala organizaciju bilo kakve zabave. Porodična slavlja su često neki od retkih trenutaka kada smo svi na okupu pa mi je bilo žao što ovog puta nije bilo tako. Kako niko od mojih prijatelja nikada ne zaboravlja na moj rođendan i uvek tokom čitavog dana primam čestitke, moja deca su, u poslednjem trenutku, odlučila da mi organizuju slavlje. Poručili su tortu i balone i pozvali goste, a sve to su osmislili iza mojih leđa. Tako smo uveče krenuli na večeru u naš omiljeni restoran „Bizu“, u koji često idemo, a neposredno posle našeg dolaska počeli su da pristižu i prijatelji - kaže Snežana, među čijim zvanicama su bile novinarke Snežana Dakić i Sandra Perović, političarka Jelena Trivan, psiholog Danijela Tiosavljević, poznata po nekadašnjem prezimenu Marić, dizajnerka Suzana Perić, nekadašnja manekenka Marija Tarlać, kao i Ivana Mišković-Karić, generalna direktorka „Delta fondacije“ i kćerka Miroslava Miškovića.


Bez obzira što je ovaj rođendan pripremljen u kratkom roku, vesela atmosfera na slavlju nije izostala, a Snežanini prijatelji i deca uspeli su da joj maksimalno ulepšaju taj dan.
- Uglavnom planiram proslave svojih rođendana, ali ove godine je bila specifična situacija, tako da je sve bilo organizovano u jednom danu. Ipak, atmosfera je bila izuzetno dobra i vesela, kao na svim mojim rođendanima. Moram da priznam da smo malo bili u zaostatku sa muškim društvom, pošto moj suprug nije bio tu, pa su mnogi pomislili da će to biti samo žensko okupljanje. Svega nekoliko prijateljica došlo je sa muževima kojima je veče takođe bilo lepo - objašnjava Snežana, među čijim zvanicama je bila i pop zvezda Severina Vučković.


- Među našim gostima bio je i Igor Kojić, koji nam je dugogodišnji prijatelj, koji nas je sve iznenadio kada je došao sa Severinom. Svi su bili uzbuđeni zbog njenog dolaska i želeli su da se fotografišu sa njom, a ona je bila jako draga i šarmantna i odlično se uklopila u beogradsko društvo. Nas dve se poznajemo odranije jer imamo dosta zajedničkih prijatelja iz Zagreba. Imam vrlo lepo mišljenje o njoj. Kao osoba je veoma prijatna i simpatična i svakako prelepa žena.


U malom intimnom restoranu sa japanskom kuhinjom čitave večeri vladala je vesela atmosfera, a nije izostala ni rođendanska torta osmišljena po motivima bajke o Snežani i sedam patuljaka.
- Moj omiljeni crtani junak je Sunđer Bob tako da sam očekivala da će me možda dočekati torta sa njegovim likom, ali su Andrea i Anja ipak odlučile da bude klasičnog oblika, inspirisana bajkom o Snežani i sedam patuljaka. Na vrhu je bila kruna sa ispisanim mojim imenom - kaže supruga legendarnog Piksija i tvrdi da će joj ovaj rođendan ostati u najlepšem sećanju:
- Bilo nam je jako lepo, pogotovo što je restoran mali, pa je atmosfera bila intimna. Nismo imali klasičnu večeru već je sve bilo osmišljeno kao koktel na kome su gosti imali priliku da se druže.


Majka troje dece kaže da su godine za nju samo broj i da im ne pridaje veliki značaj, ali na pitanje o godinama uvek daje isti odgovor.
- Kada moju dobru prijateljicu iz Njujorka Rušku Bergman pitaju za godine, uvek isto odgovara: „Dvadeset i osam zauvek“. Pošto mi se njen šablon dopada, ja poslednjih nekoliko godina dajem isti odgovor. Ne krijem godine i nisam opetećena njima jer smatram da je najvažnije kako se osećate, ali takođe mislim da kada žena pređe tridesetu, postaje neukusno da je pitate za godine.

Posle beogradskog slavlja, Snežana Stojković planira da i u Kini sa suprugom obeleži rođendan, jer uskoro planira da mu se pridruži.
- Dragan je isto kao ja bio vrlo tužan što nije mogao da bude sa mnom tog dana i što mi je samo čestitao preko telefona, ali uskoro planiram da mu se pridružim tako da ćemo nas dvoje sami imati priliku da ponovo proslavimo moj rođendan - iskrena je Snežana, koja dodaje da je njen suprug zadovoljan uslovima u klubu „Gvandžo“, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.


- Nismo očekivali da će Dragan dobiti angažman u Kini, a iznenadni poziv iz kluba „Gvandžo“ dobio je tokom našeg letovanja. Već je otišao tamo i zadovoljan je kako je prihvaćen u novoj sredini. Ponovo će biti u Aziji, što je za njega poznati teren, ali će opet biti drugačije nego u Japanu. „Gvandžo“ je klub koji je pri kraju tabele, pa se on prihvatio obaveze da ih spase ispadanja, a već sledeće sezone planiraju dobre rezultate. Dragan voli izazove, a ovo je jedan od njih.
Snežana jedva čeka da se pridruži suprugu.
- Polako se pripremam za odlazak u Kinu, potrebna je viza i trenutno rešavam papirologiju, a planiram da tamo ostanem nešto duže - kaže atraktvina plavuša.


Do odlaska u „Gvandžo“ ona će sa kćerkama i sinom biti u Beogradu, gde su proveli veliki deo leta, dok su odmor tradicionalno proveli na Mikonosu.
- Gotovo svake godine posećujemo to grčko ostrvo. Ovog puta bili smo porodično, ali su tamo boravili i mnogi naši prijatelji. Tako je bilo mnogo prilika za lepa druženja, ali smo se i dobro odmorili. Volimo klimu Mikonosa, jer nema paklenih vrućina, a zbog Draganovog posla ostali smo nešto kraće nego što smo prvobitno planirali - iskrena je Snežana, koja kaže da joj prija što je ove godine imala priliku da duže boravi u Beogradu:
- Gde god da živimo, Beograd nam uvek nedostaje, kao i druženje sa prijateljima i rodbinom. Ovo je poseban grad sa jedinstvenom energijom i nigde ne može da ti bude prijatno na četrdeset stepeni osim ovde. Sada je već došlo vreme da boravak privedemo kraju, pa će se deca vratiti svojim obavezama, a ja odlazim kod supruga u Kinu.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Slične Vesti