Nataša Bekvalac: Ljuba je muškarac u pravom smislu te reči

Nataša Bekvalac: Ljuba je muškarac u pravom smislu te reči

Autor: | 11/09/2015

0

 

Nataša Bekvalac otkrila je medijima da nije bila pozvana na venčanje svoje mlađe sestre Kristine i koliko joj prija brak sa Ljubom Jovanovićem.

- Mi nikada nismo bili kliše. Za venčanje sam saznala tako što sam prisuškivala jedan telefonski razgovor, i tada sam shvatila o čemu se radi. Ispala sam pametnija. Kristina nije htela da me zove na svoje venčanje, jer ni ona nije bila prisutna na mom. Ispala sam pametnija od nje - ispričala je pevačica za emisiju "Premijera".

Emotivna i hrabra u ljubavi, nekoliko godina nakon razvoda, Nataša je ponovo izgovorila sudbodnosno "da". Izgleda da je svoju divlju ljubav pronašla upravo u sadašnjem suprugu Ljubi.

- Ponosna sam što je on baš muškarčina, u pravom smislu te reči. On je onako siroviji, baš, zato sam se odlučila za njega. Ne dopadaju mi se muškarci u helankama i sa dubokim dekolteima. Volim cirkus, ali ne u svojoj kući i ipak sam se ja opredelila za nešto što je sigurno - rekla je Nata i pored toga dodala je da želi da se oseća kao prava žena u kući i da je srećna zbog braka sa Ljubom.

- Svaka žena koja je razvedena, razumeće koliko mi je bilo bitno kakav će on odnost sagraditii sa Hanom. On je presladak u svemu, i u poslovima koji ljudi možda ne doživljavaju kao muške poslove, jer kada ja imam tri koncerta, on odlazi u kupovinu i potrudi se da mi frižider uvek bude pun i da sve bude na svom mestu - istakla je pop zvezda.

Kćerka Hana njen je najveći ponos. Nataša ističe da su u početku svi pričali da liči na Danila, ali da je sada situacija nešto drugačija.
- Sada kažu da je ista ja. Za mene je više vezana, a Danila je željna. Tako je to kada drugog roditelja ne viđate često. Ja sam babaroga, a tata je car, jer on dozvoljava sve...

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin