Sledi rat oko starateljstva: Bijonse i Džej Zi se razvode?

Sledi rat oko starateljstva: Bijonse i Džej Zi se razvode?

Autor: | 10/09/2015

0

Ubrzo nakon što su se pojavile glasine o da će se slavni par razići, strani mediji počeli su da pišu i o tome kako će Bijonse i Džej Zi oko voditi pravi rat oko starateljstva nad ćekom Blu Ajvi.

O trzavicama u njihovom braku pisalo se tokom čitave prošle godine, ali kako su glasine pojavljivale, tako su se i utišavale.

Ali, izgleda da krizi u vezi Bijonse i Džej Zija još nije došao kraj. Naime, kako piše "Hollywood Life", pevačica će uskoro objaviti da se razvodi od muzičara.

Ona navodno više ne želi da glumi da je u srećnom braku, i zato čitavu priču želi da što pre okonča.

- Porodici i prijateljima je već da planira da krene napred u svom životu, i da ne želi više da sluša pitanja o svom braku ni o tome zašto ona i Džej Zi nemaju još neko dete - tvrdi izvor blizak paru.

Kao razlog tome, navode se njegove afere s drugim ženama. Džej Zija povezuju sa Rijanom i Ritom Orom. Pisalo se i da je Džej Zi varao Bijonse čak i sa Kim Kardašijan, pre nego što se ona udala za Kanjea Vesta.

Sve to par nije negirao. Prošle godine, kad se takođe pisalo da im je brak u krizi, Bijonse i Džej Zi su se zajedno s ćerkom pojavili na dodeli MTV Video Music Awards jer su na taj način želeli svima da dokažu da je među njima sve u redu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti