Supruga Rajka Dujmića progovorila o incidentu: Slušao je Vitni Hjuston i odjednom me zgrabio!

Supruga Rajka Dujmića progovorila o incidentu: Slušao je Vitni Hjuston i odjednom me zgrabio!

Autor: | 09/09/2015

0


Nekadašnji frontmen "Novih fosila" Rajko Dujmić koji je uhapšen juče zbog porodičnog nasilja biće zadržan 30 dana u istražnom zatvoru. Njegova supruga i žrtva Snježana Dujmić, otkrila je da je incidentu kumovao alkohol.

- Bili smo zajedno u stanu. Ceo dan je pio i puštao dve omiljene pesme Vitni Hjuston koju obožava. Skupile su mu se emocije, počeo je da plače, i odjednom je bez razloga postao agresivan. Zgrabio me za vrat i pokušao silom da izbaci iz stana. Komšije su čule buku, uplašili su se i zvali policiju - rekla je ona, a prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Dujmića je policija u utorak privela zbog porodičnog nasilja u stanu u zagrebačkom kvartu Maksimir, a pokušavali su da utvrde da li je u trenutku incidenta bio i pod uticajem narkotika. Tereti se da je supruzi naneo lakše telesne povrete. U slučaju da se utvrdi da je kriv, preti mu do tri godine zatvora.

Hrvatski mediji pišu i da se Dujmićevo psihičko stanje naglo pogoršalo nakon što su ga Sanja Doležal i kolege iz "Novih fosila" izbacili iz benda i nastavili da nastupaju bez njega. Rajko je i ranije imao problema sa pićem, a zbog poslovnog kraha vratio se starom poroku.

Nakon što su članovi benda tražili da se pismeno obaveže da će biti "čist" na koncertima, što on nije mogao da učini, Dujmića su u oktobru prošle godine prisilno hospitalozovali na psihijatrijskom odeljenju bolnice Vrapče.

Uoči Božiča 2005, u jednom zagrebačkom kafiću uhapsili su ga zbog posedovanja kokaina. Dobio je novčanu kaznu i svedočio je protiv dilera. Iako je tvrdio da nikad nije probao ništa žešće od piva, kolege su potvrdile da se svojevremeno lečio u Austriji. Na Uskrs ove godine završio je u bolnici zbog poremećaja rada srca.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Facebook hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti