Medeni mesec iz snova

Medeni mesec iz snova

Autor: | 09/09/2015

0


Toliko neverovatnih mesta na planeti, a vi imate samo jedan medeni mesec! Nije lako odabrati posebnu destinaciju koja će se do kraja života pamtiti kao prvo bračno putovanje, i zato se ono često planira duže i detaljnije nego venčanje. Svetske zvezde ne žale novca za medeni mesec, koji mora da bude – glamur na kvadrat. I egzotika, i luksuz, i sve što ide uz to. Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih destinacija na koje su neki poznati parovi otputovali nakon što su potpisima overili svoje veze.

Dženifer Aniston i Džastin Teru
Bora Bora


Najsvežiji holivudski mladenci Dženifer Aniston i Džastin Teru nisu gubili vreme posle tajnog venčanja. Svega nekoliko sati kasnije seli su u privatni avion i odleteli pravo u tropski polinežanski raj - na čuveno ostrvo Bora Bora. Odseli su u ekskluzivnom rizortu “Four Seasons”, zvanično najromantičnijem hotelskom kompleksu na svetu. Sa prijateljima koje su poveli na putovanje borave u bungalovima podignutim nad morem. Svi zajedno uživaju u obilasku peščanih uvala, specijalitetima tamošnje kuhinje u restoranima na obali koji takođe pripadaju hotelu, kao i u razgledanju vodenog sveta, po kome je Francuska Polinezija poznata.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Irska

Posle spektakularnog prošlogodišnjeg venčanja u tvrđavi „Belvedere“ u Firenci Kim Kardašijan i Kanje Vest stigli su u irski grad Kork. Proveli su pet dana u rizortu “Castlemartyr”, koji se sastoji od zamka iz 18. veka, podignutog na ostacima templarskog utvrđenja, i ogromne zelene površine pune lepo uređenih parkova, jezera i divljih životinja koje slobodno šetaju posedom. I enterijer ovog hotela sa pet zvezdica potiče iz vremena kada je građen, a sav novi nameštaj pravljen je po uzoru na originalni stilski iz 18. veka.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin
Havaji


Megan Foks i Brajan Ostin Grin izgovorili su sudbonosno “da” uz zalazak sunca na jednoj plaži na Havajima. S obzirom na mesto venčanja, nisu morali mnogo da razmišljaju gde će provesti medeni mesec. “Four Seasons Hualalai” bio im je najbliži, gotovo na istoj plaži. Rizort se sastoji od dva velika drvena bungalova u autentičnom ostrvskom stilu, sa posebnim bazenima i terenom za golf, a osim uživanja na pesku i romantičnih večera pod palmama glumci su iznajmljivali i kanue koje su vozili duž obale.

Princ Vilijam i Kejt Midlton

Sejšeli

Venčanje decenije, kada su se jedno drugom naočigled celog sveta na vernost zavetovali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, princ Vilijam i Kejt Midlton, održano je, naravno, u njihovom Londonu, a za prvo bračno putovanje izabrali su Afriku, egzotična Sejšelska ostrva u Indijskom okeanu. Rizort “North Island” pun je visokih palmi i nudi potpunu izolaciju. Osim plaža sa mlečnobelim peskom i azurnoplavog mora, na obali se nalazi i nekoliko luksuznih vila. Sve su izrađene od drveta, imaju kupatilo na otvorenom, privatni vrt i terasu sa bazenom i paviljonom za jogu. Mesto kao da je izašlo iz romana o Robinzonu Krusou. Pravo iz božanstvene Venecije, sa sertifikatom o sklopljenom braku, u isti kompleks uputili su se i Amal i Džordž Kluni.

Bijonse i Džej Zi

Arizona

Bijonse i Džej Zi venčali su se u Njujorku, a odlučili su da u Americi provedu i medeni mesec. Izabrali su Divlji zapad i “Sanctuary on Camelback Mountain” u Arizoni. To je kompleks sa pogledom na crvene obronke okolnih planina, zbog čega imate utisak da ste se našli u nekom kaubojskom filmu. Ipak, ovo je “potpuno novi duh luksuza”, hvale se vlasnici. Pored vrhunske usluge i odličnog restorana, Kraljica Bej i njen muž imali su prilike da se do mile volje opuštaju u spa-centru i bazenu u sklopu svog apartmana.

Nikol Kidman i Kit Urban

Bora Bora


Bora Bora ima pejzaže koji oduzimaju dah. Tirkizne vode okeana pune su raznobojnih korala, plaže su prekrivene najfinijim peskom, daleko ste od svih i svega. Nije ni čudo što je omiljena destinacija poznatih, koji mogu da priušte bekstvo u ovaj pacifički raj. Nikol Kidman i Kit Urban su 2006. godine na Bora Bori proveli medeni mesec, a bili su smešteni u jednom od čuvenih trščanih bungalova kompleksa “Sent Regis”, postavljenih tako da u trougaonom obliku okružuju jedno od manjih ostrva.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil
Tanzanija


Samo dva dana posle svadbenog veselja Džastin Timberlejk i Džesika Bil stigli su na drugi kraj sveta, u podnožje Kilimandžara. Tokom desetodnevne posete Tanzaniji boravili su u luksuznom odmaralištu “Signita Faru Faru Lodge”. Pravo mesto za ljubitelje avantura i uzbuđenja. Poznati par želeo je medeni mesec na kome će moći da spoji lepo sa korisnim, pa su lepa glumica i popularni muzičar, osim u apartmanima u tipičnom afričkom stilu, uživali i u safariju, jahanju, vožnji bicikla po okolnim planinama i drugim aktivnostima.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Promo