Dirljiva poruka Ele Dvornik na godišnjicu smrti njenog oca Dina

Dirljiva poruka Ele Dvornik na godišnjicu smrti njenog oca Dina

Autor: | 08/09/2015

0


Prošlo je tačno sedam godina od kad je preminuo Dino Dvornik, a njegova kćerka Ela (25) i danas pati i s tugom se seća jutra kada je čula tragične vesti. Ona je sa svima na društvenim mrežama na ovaj za mnoge bolan dan podelila dirljivu poruku, i jedno inspirativno pitanje.

- 7 godina... Ko bi rekao da je tako dugo prošlo? Kako godine brzo prođu... Čini mi se što si stariji da je i brže. Imala sam 17 godina tada, a i sada se osećam kao da mi je 17 iako znam da nije. Nekih stvari se sećam kao da su bile juče, a nekih od juče kao da su godinama daleko. Možda nam se pobrka sve to u glavi pa sećanja ne slažemo više po vremenu već po važnosti. Sećam se sada ovog trenutka od pre 7 godina. Sedela sam na fotelji u svom stanu u Prečkom. Mama me je nazvala i plakala: "Nema više tate". Tako je započelo moje jutro na ovaj dan pre 7 godina. Nikad niko nije spreman da čuje takve vesti pa čak i ako su ih iščekivali - taj trenutak je neobjašnjiv, kao da ste videli nešto što nije s ovog sveta. Međutim zapitam se uvek: "Da sam na samrti što bih požalila? Da li je on išta požalio? Da li je hteo više i bolje? Jesmo li ga sprečili da bude ono što je hteo da bude svojim mišljenjima?" Zato sam vas pitala neki dan da mi na to isto pitanje odgovorite i vi... Odgovori su bili inspirativni pa vas zato molim još jednom pošto će ovaj post (pretpostavljam) videti mnogo ljudi, da budete opet čisti pozitive i da napišete meni i ostalima koji čitaju "Šta bi sada rekli mlađoj/mlađem sebi?" - napisala je Ela na Fejsbuku.

Dino Dvornik preminuo je 7. septembra 2008. godine u snu u svom stanu Zagrebu, a obdukcijki nalaz pokazao je da je kralj fanka preminuo od mešavine tableta, koje je uzimao mesecima pre smrti u pokušaju da se izbori sa svakodnevnim stresom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Ella Dvornik / Facebook hellomagazin