Studentkinja iz Brazila: Zbog mojih grudi je Ronaldo ostavio Irinu Šajk

Studentkinja iz Brazila: Zbog mojih grudi je Ronaldo ostavio Irinu Šajk

Autor: | 01/09/2015

0

Jedna devojka iz Brazila tvrdi da su njene grudi "krivac" za raskid Kristijana Ronalda i Irine Šajk.

Studentkinja Dijana Satilo kaže da je fudbaler Real Madrida njene grudi zove "moje devojke", i da ju je molio da ih mu pokaže preko veb kamere.

- Rekao mi je da voli velike grudi i da me je zato primetio. Pitao me je nekoliko puta da se skinem pred njim, ali je uglavnom hteo da vidi "devojke" - rekla je ona za "The Sun".

Dijana je rekla i da je Ronalda pose dužeg dopisivanja upoznala tokom Svetskog prvenstva u Brazilu 2014, a potom ponovo u septembru, te da su tokom jedne noći imali seks tri puta.

- Kada ih je video, poludeo je, kao dete u prodavnici slatkiša. Nije mogao da skine ruke sa mene - ispričala je ova Brazilka.

Poslednji put su se, prema njenim rečima, videli prošlog decembra kada ju je Ronaldo pozvao i rekao joj je je njegova, sada već bivša devojka, ruska manekenka Irina Šajk, videla njene poruke u njegovom telefonu.

Ronaldo i Irina raskinuli su pet godina dugu vezu u martu. Tada su mediji pisali da je slavna lepotica ostavila fudbalera nakon što je u njegovom telefonu pronašla poruke brojnih žena.

Irina je trenutno u vezi sa Bredlijem Kuperom, dok su Ronalda povezivali sa brojnim poznatim i manje poznatim devojkama. U medijima se često pojave ispovesti devojaka, koje je on navodno zavodio preko interneta, a poslednja u nizu je čak bila i maloletna.

Da li su njihove priče istinite, ili samo način da ove devojke dobiju svojih pet minunta slave, možda nikada nećemo saznati, pošto Ronaldo po običaju na pitanja o svom privatnom životu mudro ćuti.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guilver/Splash News hellomagazin

Najnovije vesti