Škola šminke Srđana Petkovića

Škola šminke Srđana Petkovića

Autor: | 28/08/2015

0


Umeće šminkanja danas je postalo kreativan i važan posao koji je ujedno vrlo tražen i dobro plaćen. Upišite se u Školu šminkanja Srđana Petkovića i napravite prvi korak ka formiranju svoje budućnosti. Za razliku od drugih, škola se bazira isključivo na praktičnom radu i osposobljavanju polaznika za profesionalno angažovanje.

Nakon letnje pauze, počeo je upis polaznika nove generacije. Nastava je koncipirana tako da se svaki polaznik kroz trajanje od 4 meseca kompletno obuči i osposobi za profesionalno bavljenje poslom šminkera.

Škola šminke Srđana Petkovića bazirana je na višegodišnjem stručnom iskustvu, internacionalnom usavršavanju i projekatima, te neprekidnoj želji za inovacijama koje donosi osluškujući potrebe svojih polaznika. Nakon završene škole, polaznici dobijaju diplomu mejkap stručnjaka s kojom mogu raditi kako u zemlji, tako i u inostranstvu, ali i ostvariti veliki broj benefita.


Tokom trajanja škole, polaznici će imati priliku da se upoznaju sa velikim brojem javnih ličnosti s kojima Srđan Petković sarađuje, kao i da prisustvuju velikom broju snimanja naslovnica, spotova i modnih editorijala.

- Želimo da postanemo prvi izbor u profesionlanom mejkap usavršavanju u Srbiji i široj regiji. Mi ćemo opravdati poverenje i entuzijazam naših polaznika programom, vrhunskim kvalitetom i pouzdanošću. Svaki polaznik može savladati tehnike nanošenja mejkapa, kako za profesionalne tako i za lične potrebe. Našim programom nastojimo približiti svet mejkapa i probuditi svest o kulturi uređivanja lica - objašnjava vodeći šminker u Srbiji Srđan Petković.

Broj mesta je ograničen, ne propustite priliku da postanete vodeći i poznati šminker. Detaljnije informacije o upisu možete dobiti na broj telefona 062 210 234.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin