Čitaocima u javnom prevozu - nova knjiga na poklon!

Čitaocima u javnom prevozu - nova knjiga na poklon!

Autor: | 26/08/2015

0
Nedelja knjige u gradskim autobusima povodom konferencije "BookTalk2015"

Povodom regionalne književne konferencije "BookTalk2015" koju Color Press Grupa od 3. do 5. septembra organizuje u Novom Sadu - pokrenuta je i inicijativa sa ciljem da se građani motivišu na čitanje knjiga u javnom prevozu.

- Svi koje naši volonteri na autobuskim stajalištima i u gradskom prevozu zateknu da čitaju knjigu - dobijaju na poklon - novu knjigu. U akciju su se uključili svi izdavači koji učestvuju na konferenciji i donirali svoje knjige! - kaže Jelena Savić, PR konferencije.

Color Press Grupa organizuje u Novom Sadu od 3. do 5. septembra - Book Talk 2015, regionalnu književnu konferenciju koja će okupiti pisce, prevodioce, novinare, izdavače i čitaoce iz celog regiona.

Mađu učesnicima panela i moderatorima potvrđena su mnoga atraktivna imena: Olja Bećković, Olja Kovačević, Gorislav Papić, Aleksandar Gatalica, Laslo Vegel, Svetlana Slapšak, Balša Brković, Dejan Papić, Jelena Trivan, Muharem Bazdulj, Igor Marojević, Vlaho Bogišić, Biljana Srbljanović, Teofil Pančić, Veran Matić, Marko Vidojković, Balša Brković, Marina Krleža, Denis Kuljiš, Žarko Jokanović, Laslo Blašković i mnogi drugi...

Konferencija se događa na više različitih lokacija u Novom Sadu i na Fruškoj gori: Andrevlje, Galerija Matice Srpske, Spomen Zbirka Pavla Beljanskog, dvorac "Eđšeg" i vinarija "Deurić".

Detaljni program konferencije nalazi se na sajtu: www.color.rs/booktalk2015

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: akcija knjige poklon