Emotivna ispovest Nede Arnerić: Arsen Dedić mi nije uzvratio ljubav

Emotivna ispovest Nede Arnerić: Arsen Dedić mi nije uzvratio ljubav

Autor: | 25/08/2015

0

Vest o odlasku Arsena Dedića sve je iznenadila i zatekla uprkos tome što se znalo da već neko vreme bije bitku sa bolešću, jer niko nije bio spreman da svojoj mladosti kaže "zbogom", bez obzira što ona večno živi u čoveku.

Nesumnjivo da svako ima "svoju" Arsenovu pesmu, a neki imaju i više od pukih stihova. Jedna od njih je naša glumačka legenda Neda Arnerić, koja je Dedića upoznala još kao petnaestogodišnja devojčica. Ona je sa njim glumila u filmu "Višnja na Tašmajdanu", kada je osvojio njeno srce. U razgovoru za magazin "Hello!" Neda bez zadrške govori o njihovom odnosu.

- On je mnogo voleo da bude osvajan i prepuštao se veoma lako. Kad je bio mlad, pre Gabi, u svakom gradu imao je po dve devojke, a meni se isprečila njegova umetnost i mojih petnaest godina koje su bile prave dečje.  To je više bila neka vrsta platonske ljubavi, preko njegove umetnosti. Obožavala sam njegove albume i njegove knjige poezije, pa više nisam umela da razlikujem ko je Arsen lično, a ko je Arsen umetnik, a samim tim i u koga od njih dvojice sam bila zaljubljena.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka, 24. avgusta.

 

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Arhiva “Hello!”
Tagovi: neda arnerić