Nataša Bekvalac za “Hello!”: “Sebi sam najveći neprijatelj!”

Nataša Bekvalac za “Hello!”: “Sebi sam najveći neprijatelj!”

Autor: | 24/08/2015

0


Dok blista na sceni, zgodna, harizmatična i slatko nedodirljiva, teško je pomisliti da je osoba koja prezire šminku, štikle dok je sunce na horizontu i garderobu koja bezobrazno naglašava atribute.

Da, Nataša Bekvalac, kada se ugase reflektori, izgleda kao prosečna devojka iz komšiluka, koja je sa pijace svratila do supermarketa. Sa varjačom u ruci, jer nije samo sosa na rečima, kućicom na selu, detetom u naručju, velikom porodicom i gomilom ljubimaca, primer je zvezde koja se svim silama trudi da bude obična.

Trenerka, široki osmeh, vezana kosa, bez pudera u neseseru luksuz je koji sebi samo retki mogu da dozvole. Jedna je od tih.

Da li je u svetu kopija teško ostati autentičan, odnosno kako kaže vaša pesma - original?

- U svetu nesigurnosti, realno je da se susrećemo sa kopiranjem, gde svako teži identifikaciji kao rešenju krize ličnosti. To je najbrža, a istovremeno i najgora solucija. Ukoliko imate istu kosu, usne, nos ili grudi kao neko drugi, ne znači da ćete imati i tu harizmu, energiju, sticaj okolnosti, poreklo ili inteligenciju. I tu dolazi do suštinskog problema. Bolest, koja je definitivno dobila razmere epidemije.

Kažu da među pevačicama ima mnogo sujete, ali vi, izgleda, nemate problem s tim.

- Ljubomoran i sujetan čovek nema nikakvu šansu za sreću. Zavist uglavnom proizlazi iz neznanja, straha ili nedostatka vere u sebe i sopstvene blagodeti. Takvi obično imaju izražen ego. S vremenom naučila sam da je on naš najveći neprijatelj i dugo sam radila na tome da ga gotovo u potpunosti potisnem. Zavist i ego ne podnose dobro raspoloženje drugih, a ja vreme isključivo provodim sa srećnim i nasmejanim ljudima.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka, 24. avgusta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!

Najnovije vesti