Viki Miljković: Letovanje na Karibima sa suprugom Draganom povodom dve decenije ljubavi

Viki Miljković: Letovanje na Karibima sa suprugom Draganom povodom dve decenije ljubavi

Autor: | 20/08/2015

0

 

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške nedavno su obeležili 21 godinu ljubavi.

Kako su u tom trenutku bili u Budvi, gde su ugrabili nekoliko dana da se osame i uživaju, po povratku u Beograd suprug je pevačicu iznenadio putovanjem na Karibe.

- Pošto ih uskoro očekuje australijska turneja, na koju idu zajedno, ali i dve nove pesme koje Viki planira uskoro da izbaci, Taške je putovanje uplatio za oktobar. On je procenio da će im nakon napornog leta i nastupa na turneji biti neophodan odmor i istog trenutka je otišao u agenciju i izabrao Karibe. Ovo egzotično mesto je jedno od pevačicinih omiljenih, zbog čega njenom oduševljenju nije bilo kraja.

Potpuno se iznenadila jer nije očekivala da će Dragan uspeti od nje da sakrije toliku organizaciju oko rezervacije aviona i uplate aranžmana. Oni će na Karibima biti smešteni u vilama na vodi, što je posebno uživanje na ovoj egzotičnoj destinaciji. Na luksuzno putovanje povešće i sina Andreja - kaže naš izvor blizak paru koji važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Viki i Taške uspevaju da očuvaju svoju ljubav već godinama iako je to redak slučaj za parove s estrade. Oni iz braka koji traje dve decenije imaju sedmogodišnjeg sina Andreja, a u poslednje vreme često izjavljuju kako žele porodicu da prošire novim članom. Možda baš putovnje na Karibe bude osnov za ispunjenje njihove želje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti