Muž Mine Lazarević ostaje u pritvoru: Goran Stanić mora kod psihijatra!

Muž Mine Lazarević ostaje u pritvoru: Goran Stanić mora kod psihijatra!

Autor: | 19/08/2015

0


Goran Stanić, suprug Mine Lazarević, koji je uhapšen zbog sumnje da je pretukao glumicu, a nakon toga sa balkona stana pucao iz automatske puške, biće podvrgnut psihijatrijskom veštačenju, rečeno je našem listu juče u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Pored toga, tužilaštvo je izdalo naredbu za medicinsko veštačenje glumice, a naređeno je i balističko veštačenje oružja koje je nađeno u porodičnom stanu ovog bračnog para.

- Psihijatarijsko veštačenje je naređeno da bi se utvrdilo da li je u trenutku napada na suprugu Stanić bio uračunljiv i da li je njegovom tadašnjem stanju doprineo alkohol. Iako je Mina na saslušanju tvrdila da je suprug nije tukao, već da su u pitanju bile obične bračne razmirice, tužilac je zahtevao da se zbog toga veštači sva medicinska dokumentacija u kojoj je naveden stepen povreda koje joj je naneo suprug jer je nakon napada zatražila lekarsku pomoć - kaže izvor iz Palate pravde.

Kako list saznaje, juče su u tužilaštvu svedočila dvojica policajaca iz stanice u Novom Beogradu, kojima je Mina na kumin nagovor prijavila batine.

- Oni su potvrdili da je Mina početkom avgusta došla kod njih da prijavi da je suprug prebio u stanu na Zvezdari. Ispričali su da im je rekla da ju je 31. jula suprug pijan najpre nazivao pogrdnim imenima poput „kur*etino“ i „dro*o“ i gurao je da izađe iz njihovog stana. Policajci su posvedočili da im je Mina prilikom prijavljivanja nasilja rekla i da joj je muž tražio da sa mobilnog pozove ljubavnika. Oni su rekli i da nije htela da kaže ime čoveka za koga je muž sumnjao da ga vara s njim. Kako su ispričali, Mina je navela da je suprug pretio da će ubiti i nju i tog njenog navodnog je*ača, koga će da unakazi čim ga pronađe. Ovi policajci su posvedočili i da je u jednom trenutku počeo da je guši i da se plašila da će je zadaviti - tvrdi izvor.

U tužilaštvo juče nije došlo troje svedoka, među kojima je i otac Mine Lazarević, koji je izostanak opravdao bolešću.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello hellomagazin

Najnovije vesti