Ovo su najpraćenije zvezde na Instagramu

Ovo su najpraćenije zvezde na Instagramu

Autor: | 13/08/2015

0

Poznate ličnosti koriste duštvene mreže za komunikaciju sa svojim fanovima. Neke zvezde obožavaoce privlače provokativnim slikama, drugi romantičnim, ima i onih koji objavljuju uglavnom porodične snimke.

Zvezda sa najvećim brojem pratilaca, neverovatnih 42,8 miliona je pevačica Bijonse. Možda je mamac za obožavaoce to što pevačica voli da svojim slikama pokazuje detalje svog luksuznog privatnog života. Ono što i te kako privlači pažnju pratilaca su i njene odevne kombinacije, koja putem slika svaku predstavi fanovima.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Jun 22, 2015 at 9:31am PDT

Iako dnevno objavi nekoliko slika na društvenim mrežama, među kojima preovlađuju golišave, Kim Kardašijan nije uspela da se nađe na prvom mestu, sa svojih 42,3 miliona pratioca. Rijaliti zvezda nedavno je objavila knjigu “Selfi”, kojom je želela da poduči fanove kako da naprave najbolji selfi. Međutim, Kardašijanova i dalje ne može da se pohvali najvećim brojem pratilaca na Instagramu. Slika poljubca sa venčanja Kim i Kanjea Vesta za kratko vreme dobila je 2,4 miliona lajkova, te je zbog nje Kim proglašena “kraljicom Instagrama”. Međutim, nedavno je titulu preuzela njena mlađa sestra Kendal Džener, čija je slika dobila 2,5 miliona lajkova.

Treća na listi je pevačica Tejlor Svift. Poznato je da Tejlor ima mnogo fanova, ali, veliku pažnju privlači i slikama sa svojim dečkom, muzičarem Kalvinom Harisom. Za njom slede pevačice Arijana Grande i Selena Gomez, koje imaju sličan broj pratilaca.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on Aug 4, 2015 at 11:20pm PDT

Naravno, na listi se našao tinejdž zvezda, Džastin Biber, koji se uplovio u svet muzike sa 16 godina, i od tada privlači veliku pažnju medija i javnosti.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 31, 2015 at 1:26pm PDT

Iznenađenje na ovoj listi su i fudbalske zvezde Nejmar, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. 

Nejmar svojim provokativnim slikama osvaja srca ženskog dela polulacije, te svakim danom broj njegovih pratioca na Instagramu raste.

A photo posted by Nj 🇧🇷 (@neymarjr) on Jul 29, 2015 at 12:36pm PDT

Kada pomenete Kristijana Ronalda, većini je prva asocijacija mišićavo telo. Koliko devojaka uzdiše za Kristijanom, dokaz je i broj onih koje ga prate na Instagramu.

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Aug 10, 2015 at 11:48pm PDT

Dok Kristijano i Nejmar svojim provokativnim slikama privlače fanove, Mesi uglavnom objavljuje slike sa prijateljima i porodicom, što se očito sviđa njegovim obožavaocima.

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Jul 28, 2015 at 11:51am PDT

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin