Evo zbog čega verenica Roberta Patinsona nikad nije pogledala "Twilight"

Evo zbog čega verenica Roberta Patinsona nikad nije pogledala "Twilight"

Autor: | 12/08/2015

0

Još otkad su u otpočeli svoju vezu tokom leta 2014. godine, Robert Patinson i FKA Twigs zaokupljaju pažnju svetske javnosti, a brojna nagađanja podgreva njihovo odbijanje da govore o svom odnosu.

U intervjuu za Sunday Times je ova avangardna umetnica nagovestila da bi želela da ima decu i da odnedavno razmišlja o sebi kao o majci, ali, sa druge strane, nije htela da potvrdi veridbu i pored vereničkog prstena koji već nekoliko meseci krasi njenu ruku.

- Ko vam je, uopšte, rekao da ćemo se venčati? Negde možete pročitati i to da sam majmun, ali to, ipak, ne znači da je istinita tvrdnja u pitanju. Ne volim da pričam o svom privatnom životu i nije mi jasna ta fascinacija ljudi tim stvarima - zapitala se 27-godišnja pevačica koju smo, pre muzičke karijere, upoznali kao plesačicu u brojnim spotovima (između ostalog i u nekoliko spotova Džesi Džej).

Ono što je najviše iznenadilo novinara koji je razgovarao sa njom je to da njegova sagovornica nije pogledala film koji je proslavio njenog verenika.

- Twilight je isuviše komercijalan film za moj ukus - kratko je odgovorila FKA twigs.

Mnogi, sa druge strane, veruju da je razlog tome bivša devojka Roberta Patinsona, Kristen Stjuart, koja mu u toj sagi glumi saputnicu i sa kojom deli mnoštvo ljubavnih scena. Fanovi ove pevačice veruju da je upravo Kristen upućena pesma Two weeks u kojoj ona u stihovima moli svog dragog da joj da samo dve nedelje i ona će učiniti da zaboravi onu koju je voleo.

Naročito je upitan stih u kom kaže:

- Izvadi očnjake. Daj mi dve nedelje i nećeš je više ni prepoznati.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin