"Lajftajm" snima neautorizovani igrano-dokumentarni film o serijama "Beverli Hils" i "Melrouz Plejs"

"Lajftajm" snima neautorizovani igrano-dokumentarni film o serijama "Beverli Hils" i "Melrouz Plejs"

Autor: | 09/08/2015

0

Fanovi "Beverli Hilsa" (1990-2000) sladili su se devedesetih godina tračevima o glavnim junacima megapopularne serije, koji su bili uzbudljiviji od fiktivnih zgoda i nezgoda golobradih bogataša iz elitnog naselja Los Anđelesa. U igranom dokumentarcu satelitskog kanala Lajftajm (najavljenom za 3. oktobar) videćemo konačno kako je izgleda kad se istinski počupaju Brenda i Keli.

Producenti "Neautorizovane priče Beverli Hilsa" Hauard Braunstin i Piter Grin kažu da su ekranizovali pikantne detalje iz autobiografija zvezda tinejdž sage, ali i one koje su pokušali da sakriju od očiju javnosti, koje su ispričali očevici njihovih sukoba i romansi iza kamera. Nije tajna da je glavna zvezda Šenen Doerti (Brenda) bila glavni pokretač netrpeljivosti među kolegama. I dok se u žutoj štampi pisalo o njenim učestalim svađama s Dženi Gart (Keli), Doertijeva je tvrdila da je seriju napustila posle četvrte sezone kako bi se posvetila drugim projektima.

Mlađana glumica Samanta Manro, koja je udahnula dušu mušičavoj Šenen, rođena je 15 dana posle emitovanja prve epizode (5. oktobra 1990) "Beverli Hilsa", tako da nije bila svedok lošeg publiciteta njihovih protagonista. Od roditelja, koji su gledali sagu, sumnjičavo je slušala o rivalstvu Brende i Keli, verujući da su ga tabloidi preuveličali. Onda je čitajući scenario filma shvatila da se njih dve zaista nisu podnosile.

- To najbolje odslikava trenutak kad naprasno prekidaju scenu na parkingu ispred škole i započinju žučnu raspravu. Na Dženinu konstataciju: "Misliš li da te se bojim", Šenen ju je snažno gurnula na auto. Bila je poput razjarene tigrice. Kolege su je jedva obuzdale da ne skoči na nju - otkriva Manrova, koja po liku ne liči mnogo na Šenen, dok je Ebi Kob preslikana Gartova.

Film će gledaocima pružiti uvid i u rivalstvo Džejsona Prislija (Brendon) i Luka Perija (Dilan), koje je na kraju rezultiralo odlaskom ovog drugog iz serije.

Zahvaljujući TV čedu pokojnog producentskog maga Arona Spelinga (u filmu ga igra Den Kastelaneta, koji pozajmljuje glas Homeru u "Simpsonovima"), popularnost su stekla do tada nepoznata mlada glumačka lica. Ipak, mnogi od njih su, kao i u seriji, podlegli čarima Holivuda. Imali su problema s drogom, alkoholom i brzom vožnjom, pa se na kraju ispostavilo da niko nije ostavio zvučne naslove u filmografiji.

"Melrouz plejs"

Samo nedelju dana posle iznošenja prljavog veša iz "Beverli Hilsa", Lajftajm će ljubiteljima njene "kćerke" serije "Melrouz Plejs" (1992-1999) pružiti uvid u dešavanja iz komšiluka Amande Vudvord. I ovaj film će se baviti odnosima među glumcima, koje je poljuljao dolazak plavokose Heder Loklir. Zbog lošeg rejtinga prve sezone, Speling je legendarnu Semi Džo iz "Dinastije" preselio u "Melrouz plejs". Ostaje da se vidi kojim kolegama su najviše zasmetali njen status i moć.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo / Lifetime hellomagazin

Najnovije vesti