Bebi bum na javnoj sceni: Poznati parovi koji čekaju prinovu

Bebi bum na javnoj sceni: Poznati parovi koji čekaju prinovu

Autor: | 06/08/2015

0

Jelena Žeželj, Bojana Rajić, Katarina Sotirović, Milica Kon samo su neke od dama koje su u blagoslovenom stanju, a ne zaostaju ni žene fudbalera.

Takozvani bebi bum zahvatio je i našu javnu scenu.

Katarina Rašić, nekadašnja pevačica "Koktel benda", sa košarkašem Aleksandrom Rašićem čeka drugo dete, a već imaju kćerkicu Juliju.

Bivša manekenka Bojana Rajić čeka dete sa svojim suprugom, biznismenom Branislavom Đurđevićem. Ona je u šestom mesecu trudnoće, a par se nedavno venčao na tajnoj ceremoniji. Bojana već ima sina Lava iz braka sa Vladimirom Stojkovićem.

Voditeljka Prve televizije Jelena Žeželj udala se u Americi, a uskoro će postati i majka. Ona svakodnevno ponosno pokazuje svoj trudnički stomačić, a majka će postati u oktobru.

A photo posted by Marko J. Kon (@debelikondor) on Jul 22, 2014 at 2:19am PDT

Voditelj Marko Kon postaće uskoro tata, jer je njegova supruga Milica u drugom stanju. Oni bebu očekuju u septembru. - Znali smo da će beba doći kad ona sama poželi. Potpuno smo se prepustili životu i iznenadili se prijatno - kazao je Marko.

Pevač Milan Mitrović će krajem jeseni dočekati svoje prvo dete. On se oženio dugogodišnjom devojkom Bojanom Trifunović, koja je u četvrtom mesecu.

I supruga fudbalera Miloša Krasića, Mirjana je treći put u blagoslovenom stanju, a beba stiže krajem godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Instagram hellomagazin

Najnovije vesti