Pazite šta pišete na društvenim mrežama: Džejms Vuds tužio tviteraša od koga traži 10 miliona dolara

Pazite šta pišete na društvenim mrežama: Džejms Vuds tužio tviteraša od koga traži 10 miliona dolara

Autor: | 03/08/2015

0

Glumac Džejms Vuds podneo je tužbu proziv tviteraša koji se krije iza imena Abe List jer ga je na tviteru nazvao "kokainskim zavisnikom koji šmrče i filozofira", prenosi Daily Mail. Glumac je u sredu podneo tužbu za klevetu pred Višim sudom u Los Anđelesu protiv tviteraša Abe Lista od kog traži 10 miliona dolara odštete.

Sukob između holivudskog glumca i neidentifikovanog tviteraša započeo je krajem 2014. godine ali je kulminirao pre dve nedelje kada je Vuds prokomentarisao medijsku pažnju koja se pridaje Kejtlin Džener nauštrub svim ostalim tema.

Glumac je na tviteru tada napisao:

- USATODAY aplikacija prenosi najnoviju kolekciju haljina Brusa Dženera, ali ni ne pominje trgovinu dečjim organima koju sprovodi fondacija "Planned Parenthood".

Nakon ovog tvita, mnogi su stali na stranu proslavljenog glumca, osim spornog tviteraša koji ga je nazvao "kokainskim zavisnikom koji na prestaje da šmrče i filozofira".

- Bezobrazno i zlonamerno ponašanje korisnika Abea Lista putem interneta naštetilo je Vudsovom imenu i ugledu na međunarodnom nivou - navedeno je u obrazloženju tužbe koju je slavni glumac podneu u sredu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splashnews hellomagazin
Tagovi: tužba tviter

Najnovije vesti