Nina Badrić otkrila šta misli o pojedinim muškarcima na našoj javnoj sceni

Nina Badrić otkrila šta misli o pojedinim muškarcima na našoj javnoj sceni

Autor: | 03/08/2015

0

Hrvatska pevačica Nina Badrić otkrila je šta misli o pojedinim muškarcima na našoj javnoj sceni, a na meti su se našli glumac Mima Karadžić i pevač Željko Vasić.

- Mima ima taj stomačić koji neke žene vole, mada meni nije bitan fizički izgled. Može muškarac biti kakav god jer kada sednem sa njim i čujem ga šta priča, svi fizički nedostaci padaju u vodu. Češkala bih Mimu po stomaku, zašto ne - kroz smeh je priznala Nina u emisiji “Vikend za Zeletom” i otkrila da je na srpskoj javnoj sceni, osim druga Ivana Ivanovića, za nju najbolji frajer pevač Željko Vasić.

- Nikada ga nisam gledala kao muškarca jer mi je nekako asocijacija na porodičnog čoveka i umetnika. Nikada ga nisam odmerila kako to mi žene inače radimo. Međutim, onda su počele da mi stižu poruke devojaka iz Hrvatske da je baš seksi i ja sam promenila mišljenje. Vidim da se devojke baš pale na njega i morala sam da ga pozovem da mu to kažem - otkriva Nina.

Inače, lepa pevačica trenutno boravi na Hvaru, gde uživa u odmoru sa prijateljem Mirzom Mustafagićem, a mnogi se pitaju da li će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više. U svakom slučaju, Nina definitivno ima neki razlog da bude ovoliko srećna i nasmejana.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Hello!; Nina Badrić / Instagram

Najnovije vesti