Ceca Ražnatović ekskluzivno za "Hello!": Želim da gorim od ljubavi

Ceca Ražnatović ekskluzivno za "Hello!": Želim da gorim od ljubavi

Autor: | 03/08/2015

0

 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ovog leta vodi se izrekom da nema odmora dok traje obnova jer zbog zgusnutog poslovnog rasporeda neće uspeti da ode na more. Njena standardna oaza je raskošna vila koju ima u mestu Aja Napa na Kipru. Poznato letovalište poslednjih godina je omiljeno Englezima i Rusima i nalazi se na pedesetak kilometara od Larnake, jednog od najvećih centara aviosaobraćaja u istočnom Mediteranu. Dvadesetak kilometara dužom drumskom maršrutom, iz Aja Nape, preko Larnake, stiže se i do kiparske prestonice Nikozije, u koju Ceca povremeno odlazi zbog šopinga. Nekoliko kilometara od njene vile prema centru Aja Nape nalaze se brojni kafići i klubovi, koji su veoma popularni među stranim turistima. Prve komšije na Kipru su joj Rusi, a okruženje njenog doma ni po čemu ne odaje utisak da se iza bedema ovog zdanja skriva najveća balkanska zvezda. Tako je, bar, bilo do ovog leta, koje zbog brojnih obaveza neće provesti u svojoj oazi na moru, gde je tokom godine povremeno odlazila da bi se sklonila od stresnih situacija kojih, na sreću, trenutno nema u njenom životu.

U iskrenom intervjuu Ceca ističe da je spremna za novu ljubav i da joj deca daju apsolutnu podršku u nameri da ostvari stabilnu emotivnu vezu.

Deca vas stalno forsiraju da nađete partnera. Prija li vam što su uz vas i na tom polju?
- Da. Imam apsolutnu podršku cele porodice, sa mojim podmlatkom na čelu. Nikada nisu imali ništa protiv da imam emotivnog partnera pored sebe. Uvek su za to da ne treba da provodim vreme sama i smatraju da je potpuno prirodno da imam nekog. Ali ljubav ne može da se naruči.

Jeste li upoznali Veljkovu novu devojku?

- Jesam. Prošle nedelje kada sam održala nastup na „Top hillu“ u Budvi. Ne smem da otkrivam detalje iz emotivnog života svoje dece pošto je i njima to apsolutno zabranjeno kada je o meni reč. Šalim se, naravno. Mladi su i zaljubljeni. Anastasija ima lepu i stabilnu vezu sa Kostadinom Terzićem, a Veljku želim svu sreću sa novom devojkom. To je sveža morska ljubav.

Da žele, da li bi trenutno imali šta da otkriju iz vašeg ljubavnog života?
- Nemam zamerki na tu temu. Dobro mi je.

Ostatak emotivne ispovesti pročitajte u novom Hello! Koji je u prodaji od 3. avgusta.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!