Anabela i Andrej Atijas: Porodično letovanje u Zadru

Anabela i Andrej Atijas: Porodično letovanje u Zadru

Autor: | 03/08/2015

0

Pošto je prve dane leta provela u Dubrovniku, pevačica Anabela Atijas nedavno je bila na odmoru u još jednom hrvatskom gradu. Ovog puta odluka je pala na Zadar, koji joj se učinio kao idealno mesto da sa suprugom Andrejom, desetogodišnjom kćerkom Ninom i dvogodišnjom Blankicom provede porodični odmor. Najstarija Luna, koja ima osamnaest godina, ovog puta nije im pravila društvo već je ostala u Beogradu.

- Ovo je bila naša prva poseta Zadru, a za taj grad smo se opredelili jer je tamo otvoren „Falkensteiner Resort“, koji je u potpunosti prilagođen deci. Slučajno smo saznali za taj hotel i odlučili smo da proverimo kako je tamo, i nismo se pokajali. Mali akvapark, igraonice, različiti programi i animatori oduševili su moje devojčice - počinje priču Anabela i dodaje da je njenoj porodici bilo toliko lepo u hotelu da nisu imali želju da obilaze grad.

- Toliko smo uživali u svim sadržajima koje nudi hotel da nijednog trenutka nismo poželeli da odemo i malo se prošetamo gradom. Centar Zadra bio nam je udaljen desetak kilometara, pa smo odlučili da ovog puta samo uživamo u božanstvenoj ponudi hotela.
Atraktivna muzička zvezda i njen suprug sve svoje dnevne aktivnosti u potpunosti su prilagodili Blankici, koja je bila oduševljena zabavom u akva-parku.

- Kada smo prošle godine bili na letovanju, Blankica je bila jako mala pa nije znala da se igra u vodi, a sada po čitav dan nije izlazila iz nje. Prilagodili smo se njenim željama i sve smo radila samo da ona bude srećna. Inače, kao najmlađi član porodice jako je razmažena jer joj Andrej i ja, kao i sestre, udovoljavamo u svemu. Međutim, meni je važno da nije bezobrazna, iako ponekad pokazuje znake ljubomore kada sam ja u pitanju. Čim vidi da sam se više posvetila Nini ili Luni, odmah negoduje - iskrena je lepa brineta, koja kaže da se i njena desetogodišnja kćerka takođe odlično zabavljala.

- Nina je Blankici najdivnija sestra na svetu i mnogo voli da je čuva i zabavlja. Mogu slobodno da kažem da joj je ona najbolji animator. Međutim, uveče je izlazila sa društvom koje je tamo upoznala u dečju diskoteku koja postoji u hotelu, đuskala je sa vršnjacima pored bazena, a imali su i organizovane predstave koje su gledali. Bila je oduševljena svim tim programima.

Iako letovanje sa decom iziskuje napor i potpunu posvećenost, Anabela tvrdi da je svako veče bilo rezervisano za provod sa suprugom udvoje i da su, kada devojčice smeste na spavanje, uživali u ispijanju vina ispred bazena i odličnoj hrani.
- Andrej i ja upoznali smo neke ljude, koji su takođe došli sa decom, pa smo imali društvo za večernju zabavu. Preko dana u potpunosti smo udovoljavali devojčicama, naročito Blankici koja se po sto puta spuštala niz tobogan, a uveče, kada ona ode na spavanje, moj suprug i ja uživali smo uz piće pored bazena - objašnjava ponosna majka koja se prepustila svim čarima odmora, pa i odličnoj hrani.

- Hrana u hotelu zaista je bila izvrsna, a ja sam uglavnom jela ribu i plodove mora jer to su, inače, specijaliteti koje najradije konzumiram. Sve je bilo preukusno tako da sam se u potpunosti prepustila hedonizmu i nisam razmišljala o višku kilograma i da li ću se ugojiti. Čak sam bila sigurna da ću se vratiti kući sa nekoliko kilograma viška, ali nisam marila zbog toga. Međutim, kada idete na odmor sa malim detetom i kada po čitav dan jurite za njim, onda je nemoguće ugojiti se. Dodala sam možda jedan ili dva kilograma kojih ću se lako osloboditi.

Ostatak leta pevačica planira da provede radno, jer ima mnogo zakazanih nastupa, ali će se potruditi da i u avgustu još jednom sa suprugom i svojim devojčicama ode na more.
- Ovo leto nam je veoma aktivno i često putujemo, tako da planiramo da u avgustu još jednom odemo na more. Za sada još ne znamo gde će to biti, ali lako ćemo se dogovoriti. Luna će ići na još jedno letovanje sledećeg meseca, ona će sa svojim društvom otputovati u Grčku. Iako je već prava devojka, ona voli da provodi vreme sa porodicom, tako da se trudimo da svake godine bar jednom ide na more sa nama, ali i da desetak dana provede sa društvom - iskrena je gospođa Atijas koja otkriva da ima i mnoge poslovne planove.

- Uskoro me očekuju mnogi nastupi, u poslednje vreme mnogo sam pevala u Hrvatskoj i gotovo da sam obišla čitavu državu, a sada me čekaju nastupi u Makedoniji - zaključuje brineta, čija je pesma "U mraku", koju je snimila u duetu sa Đukom Đuranovićem, postala veliki letnji hit.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!