Viktor Troicki ponovo srećno zaljubljen

Viktor Troicki ponovo srećno zaljubljen

Autor: | 01/08/2015

0

Viktor Troicki se na teren vratio u velikom stilu, u odličnoj formi i postiže sjajne rezultate. Za upornost je usledila i nagrada. Viktor je opet zaljubljen.

Iako je govorio da više ne želi da bude s manekenkama te da su sfera njegovog interesovanja sada devojke drugačijeg profila, čini se da su one ipak fatalne po njega.

Nakon četvorogodišnje veze s manekenkom Sunčicom Travicom, te jednogodišnje romanse sa manekenkom Sofijom Milošević, Troicki je otpočeo vezu sa manekenkom Aleksandrom Đorđević (31).  Ova zanosna Paraćinka zavela je Viktora pre tri meseca i od tada su bukvalno nerazdvojni.

- Viktor je imao loše iskustvo sa dosadašnjim vezama, jer su bile javne. Dok su trajale, davao je izjave u medijima, ali je isto tako nakon razlaza svima morao da objašnjava razloge raskida. Sada je odlučio da svoju intimu i osećanja čuva samo za sebe, kako bi potrajalo - ispričao je za „Blic” blizak prijatelj Viktora Troickog.

Kako kaže, Aleksandra mu je bila ogromna podrška tokom Vimbldona i bodrila ga je iz lože. London ih je dodatno zbližio te očvrsnuo njihovu vezu.


- Na moru su i uživaju. Nikada ga nisam video tako zaljubljenog. I Aleksandra obožava njega. Ljubav im je sada najvažnija - rekao nam je izvor.

Aleksandra Đorđević (31) proslavila se ulogom Brazilke u filmu „Montevideo, bog te video”. Glumila je u mnogim spotovima, između ostalih u video-ostvarenju Aca Pejovića, Tropiko benda, Leksington benda...

A među poslednjim poslovnim angažmanima bio je i spot Kikija Lesendrića. U javnosti su je dovodili u vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali ona to nikada nije potvrdila.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!; Aleksandra Đorđević / Facebook hellomagazin