Novi sukobi: Sahrana Bobi Kristine Braun podelila njenu porodicu

Novi sukobi: Sahrana Bobi Kristine Braun podelila njenu porodicu

Autor: | 01/08/2015

0
Bobi Braun s porodicom

Prijatelji i porodica tragično preminule Bobi Kristine Braun odvojeno su prisustvovali sinoć bdenju pred sahranu koja je zakazana za danas.

Tužno okupljanje koje je organizovala njena tetka Pat Hjuston, izazvalo je sukobe u familiji zbog neslaganja oko Bobinog nasledstva vrednog 20 miliona dolara. Dion Varvik, rođaka Vitni Hjuston, čak je pretila i da će da bojkotuje događaj, prenose mediji.

Primećeno je i da je porodica oca Bobi Kristine, Bobija Brauna, došla da vidi njeno telo nakon što su pogrebni dom napustili Hjustonovi, pa se pretpostavlja da su dve porodice namerno izbegavaju.

Šuška se da se Pat Hjuston posvađala sa Bobijem Braunom zbog planova za sahranu, koja treba da bude održana danas, a na stranu Bobinog oca stala je i Dion. Njima se navodno ne dopada što je Pat odlučila da "tema" sahrane bude nešto poput rođendanske proslave.

Pat Hjuston

Podsetimo, Bobi Kristina Braun preminula je u nedelju u 22. godini, šest meseci nakon što je u nesvesnom stanju pronađena u kadi u svom domu koji je delila sa dečkom Nikom Gordonom. On je sada navodno pod istragom policije koja pokušava da utvrdi okolnosti njene smrti. Kako piše TMZ, on se obratio Bobiju Braunu i Pat moleći ih da mu dozvole da prisustvuje sahrani. Ipak, male su šanse da mu to dozvole.

Izgleda da je to jedina stvar oko koje se Hjustonovi i Braunovi slažu. Nesuglasice su nastale i zbog 20 miliona dolara koje je Bobi nasledila od majke Vitni Hjuston, a koje će sada najverovatnije pripasti Vitninoj majki Sisi.

Članovi porodice Braun su se u nekoliko navrata javno obraćali putem društvenim mreža i optužili Pat da Bobinu smrt koristi kako bi stekla novčanu korist.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin

Najnovije vesti