Silvester Stalone rasprodaje rekvizite iz "Rokija" i "Ramba"

Silvester Stalone rasprodaje rekvizite iz "Rokija" i "Ramba"

Autor: | 31/07/2015

0

Silvester Stalone odlučio je da rasproda kostime i rekvizite iz svojih čuvenih filmova "Roki" i Rambo".

Kako prenosi AP, 69-godišnji glumac objavio je danas da će se na aukciji, koja će biti održana u oktobru, naći na stotine predmeta, od Ramboove vojne jakne do Rokijevih bokserskih rukavica i šortsa.

Najavljena licitacija ne znači da se Stalone oprašta od ova dva popularna junaka, na protiv. Slavni glumac će ponovo zaigrati na velikom platnu kao Roki Balboa u filmu "Creed" koji u bioskope stiže na jesen, a već je započeo rad na još jednom nastavku "Ramba".

Fasciniranost filmskim superherojima ostavlja malo prostora za "vukove samotnjake" koji se bore "sami protiv svih", junake kakve on glumi, smatra Stalone.

- Zato sam ja još tu, jer igram tu ulogu koja je postala prava retkost. Malo je nas preostalo - kazao je u nedavnom intervjuu.

Upitan da li će junaci poput Ramba i Rokija ponovo biti popularni, Stalone je odgovorio da ne veruje.

- Svakako neće u toj najčistijoj formi. Zato želim da nastavim da to radim dok mi se telo ne raspadne - naveo je on.

Upoređujući svoje dve najpoznatije uloge koje su mu donele svetsku slavu, Stalone je rekao da je Roki večiti optimista, a Rambo okoreli pesimista.

Zaokupljen pisanjem scenarija za novi "Rambo", Stalone se žalio da teško dolazi do inspiracije.

- Rambo je poubijao gotovo sve. Niko nije ostao. Možda Eskimi i pingvini - zaključio je on.

Deo prihoda sa aukcije, koja će biti održana 14. i 15. oktobra u Los Anđelesu, biće namenjen humanitarnim organizacijama koje pomažu vojnicima i veteranima.

- Mislim da su moj imidž i likovi koje sam igrao tokom karijere veoma "američki" kao i vojno i policijski orijentisani. To je u osnovi ono što je potstaklo moju karijeru tako da sam poželeo da se odužim ljudima koji su mi poslužili kao inspiracija za junake koje sam tumačio - kazao je Stalone.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Pročitajte još