Sindi Kraford snima seriju o modnim ratovima osamdesetih

Sindi Kraford snima seriju o modnim ratovima osamdesetih

Autor: | 30/07/2015

0

Iako više ne šeta glamuroznim pistama, a i slikanje za naslovne strane prestižnih magazina prepustila je mlađim snagama, Sindi Kraford je bila i ostala veliko ime kojem modni svet veruje.

Poslednjih godina zauzeta je svojim kozmetičkim proizvodima i linijom parfema, a uskoro će debitovati na televiziji kao producent. Po mnogima najveći supermodel svih vremena, Sindi je još jednom podigla zavesu kako bi za mrežu “NBC” producirala dramski serijal o modnoj sceni osamdesetih, čiji bi naslov trebalo da glasi “Ikona”.

Reč je o svojevrsnim “ratovima” koji su se odvijali tokom osme decenije prošlog veka između tada najmoćnijih agencija “Ford” i “Elit”, kada je ova industrija tek hvatala zamah i kada su na horizontu šou biznisa počeli da se ukazuju supermodeli najavljujući svoje zlatno doba. Bez obzira na činjenicu da će priče uglavnom biti zasnovane na Sindinom bogatom iskustvu, slavna manekenka se neće pojavljivati u seriji, niti će u njoj biti pomenuto ijedno poznato ime.

Pretpostavlja se da će prve epizode biti emitovane početkom naredne godine, nakon Sindinog jubilarnog pedesetog rođendana.

Supermodeli: Naomi Kembel, Linda Evanđelista, Tatjana Patic, Kristi Tarlington i Sindi Kraford na naslovnoj strani britanskog “Voga”

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Getty Images