Aleksandra Radović dobila starateljstvo nad kćerkom

Aleksandra Radović dobila starateljstvo nad kćerkom

Autor: | 25/07/2015

0

Pop pevačica Aleksandra Radović bila je nekoliko godina u sporu sa bivšim partnerom, biznismenom Aleksandrom Zeremskim i na sudu se borila za starateljstvo nad petogodišnjom kćerkom Ninom.

- Ona je požrtvovana majka, veoma je posvećena kćerki Nini i borila se da sud ne dodeli dete ocu. Zeremski je na kraju popustio i shvatio da je najbolje da petogodišnja Nina bude pored svoje majke. Dogovorili su se da sve što rade bude u interesu deteta - otkriva za „Blic“ izvor blizak pevačici.

Iz dugogodišnjeg poznanstva koje je vremenom preraslo i u prisno prijateljstvo, leta 2008. godine rodile su se emocije, a potom i ljubav između bivšeg direktora BK televizije i kompanije Štampa Aleksandara Zeremskog (41) i pevačice Aleksandre Radović (36). Par je dugo pokušavao da sakrije svoju vezu od očiju javnosti, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na dočeku 2009. godine. Ukoro su počeli i da žive zajedno, a nakon više od godinu dana obradovala ih je vest da će se ostvariti u ulozi roditelja.

Međutim, navodno je istovremeno u njihovoj vezi usledila i prva kriza koju su uspešno prevazišli, a Zeremski koji iz prethodnog braka ima dve ćerke nastavio je da svojoj dragoj pruža podršku tokom trudnoće.  Dvadeset i petog juna 2010. godine na svet je došla njihova ćerkica Nina, a mesec i po dana kasnije Aleksandra je sa ćerkom napustila zajednički dom i otišla u svoj stan. Razlog njihovog raskida nikada nije dospeo u medije, jer pevačica svoju intimu nije želela da iznosi u javnost.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još