Modni saveti Biljane Tipsarević: Eksperimentišite, ali ostanite svoji

Modni saveti Biljane Tipsarević: Eksperimentišite, ali ostanite svoji

Autor: | 23/07/2015

0

Uspešna dizajnerka Biljana Tipsarević od onih je žena koje lepotom, gracioznošću i harizmom lako mogu da nadoknade svaki modni propust. Ipak, činjenica je da se njoj omaške retko dešavaju...

Jesu li žene zaboravile da budu ženstvene?

- Sve je manje lepih prilika za koje možemo da se doteramo, a modni trendovi poslednjih godina sve su samo ne ženstveni. Glasam za potpuni povratak elegancije.

Da li i vi pravite modne greške?
- Grešiti u modi relativna je stvar. Na kraju krajeva, to i nije toliko bitno. Nosim ono što mi se sviđa i što mi dobro stoji. To su pravila kojih se pridržavam.

Gde se devojke najbolje oblače?
- Francuskinje su izuzetno stilizovane, vole modu i istinski u njoj uživaju. Njujorčanke, pak, imaju potpuno drugačiji senzibilitet. Veoma su slobodne, ali uvek u trendu.

Na kojoj biste javnoj ličnosti voleli da vidite svoje kreacije?

- Na svakoj devojci i ženi koja želi da izgleda elegantno, ženstveno i sofisticirano, a pre svega na onim koje imaju jasan stav i snažnu ličnost.

Isplati li se baviti se modom u Srbiji?
- Divno je raditi ono za šta ste se školovali i što volite.

BILJANINA TOP 3 SAVETA

1. Nosite samo ono što vam dobro stoji i u čemu se osećate zadovoljno. Trendovi se menjaju brže nego ikad i zato im nemojte robovati. Slobodno eksperimentišite, ali ostanite svoji.

2. Kad god možete, nosite odeću od prirodnih materijala.

3. Ne dozvoljavajte drugima da vas ubede u nešto za šta znate da nije dobro za vas. U prodavnicama slušajte sopstveni instinkt i verujte samo svom odrazu u ogledalu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Andreja Damnjanović