Japan te video: Bjelogrlić sa "Montevideom" rasplakao publiku!

Japan te video: Bjelogrlić sa "Montevideom" rasplakao publiku!

Autor: | 23/07/2015

0


Film "Montevideo, vidimo se" otvorio je festival Skip siti u gradu Saitama u Japanu, a reditelj Dragan Bjelogrlić dočekan je ovacijama i dugim aplauzom.

Priča o uspehu jugoslovenskog fudbala na prvom svetskom prvenstvu u Urugvaju trenutno vodi po glasovima publike i pominje se kao jedan od kandidata za nagradu žirija od 12 ostvarenja iz celog sveta koji će do 26. jula biti prikazani u takmičarskom programu.

- Zaista neuobičajeno topla publika. Smejali su se, aplaudirali, a neki čak i plakali, mada za Japance nije tipično da tako otvoreno iskazuju emocije. Zaista divni ljudi. Film je odmah pozvan na još nekoliko festivala u Japanu. Pun sam impresija - rekao je Bjela.

Našeg proslavljenog glumca i reditelja došli su da upoznaju navijači Nagoje, tima u kom je godinama igrao i dve sezone sedeo na klupi kao trener Dragan Stojković Piksi. Razgovor posle projekcije trajao je neuobičajeno dugo, a Bjela je davao autograme i slikao se s fanovima više od pola sata.

Publika je postavljala najrazličitija moguća pitanja. Osnovni utisak im je bio da iz istočne Evrope uglavnom dolaze mračni filmovi i da je "Montevideo, vidimo se" pravo osveženje za njih.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: japan montevideo