Igor Lazić posle prozivke rodnog grada: "Kotora" ima svuda u regionu

Igor Lazić posle prozivke rodnog grada: "Kotora" ima svuda u regionu

Autor: | 21/07/2015

0


Reper Igor Lazić poznat kao Nigor se, nedavno, u video snimku iz svog rodnog grada, sa nevericom, slušajući turbo-folk zvuke, zapitao “u šta se pretvorio njegov lepi Kotor” i konstatovao da su ga “seljaci” naselili, a posle mnogobrojnih reakcija, detaljnije je obrazložio svoj stav.
Nigor je, u ispovesti za Kurir, istakao:

Drago mi je da je moj snimak izazvao toliko veliku reakciju, uglavnom pozitivnu, osim, naravno, hejtera i nacionalista koji su moju reč “seljak”, koju sam stavio u komentaru pod navodnicima, drugačije protumačili, a znaju dobro na koga sam to mislio. Bilo je komentara,“od od vas seljaka Crnogoraca se ne može živeti u Beogradu”, “što si došao u Beograd, idi u tvoju Crnu Goru“, itd. To nema nikakve veze sa mojim video snimkom. Pritom, oni pojma nemaju o mom poreklu..

Zatim je nastavio:

Drago mi je što me svaki pravi Kotoranin podržao u ovom mom malom buntu. Ovaj snimak koji sam pustio na Tviteru, svakodnevnica je ne samo na Crnogorskom primorju. Toga ima svuda u regionu.

Popularni muzičar je u dahu pričao:

Ja sam rodjen u Kotoru, 25 godina sam živeo u njemu i punih 20 živim u Beogradu. Pamtim Kotor kakav je nekad bio, predivan. Nije bilo ni trunke kiča, primitivizma i stoke koja je dosla da nameće svoju volju mestu koje je vekovima bilo simbol kulture, u pravom smislu te reči. Krivim nas, jer smo to dozvolili ali eto, barem ovako nekad može da se skrene pažnja na neke probleme.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin